yeni lada niva

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serci07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,993

Etiketler

Ynt: yeni lada niva

bence eski niva derim bu nivayı insan dağa vurmaya kıyamaz

prototip gerçekten çok şık keşke yapılsa böyle bir araç...

bu kasa yapılsın fiyat da aynı olsun az çok da yürüyeni aynı olsun motoruda güçlü olsun konfor zaten istemiyoruz olmasada olur ;D bak nası kapış kapış gidiyor.duster de husterde kalmaz piyasada

kasa böyle olursa ne rengrover satılır nede Q7 bu ülkede söyliyim şimdiden çok şık ve modern bi araç ancak lada bunu yaparmı tartışılır

vallahi benim lada nivadan tek beklentim dizel olsun güçlü yakıtı da olsun yeter bu yeni lada niva sosyete işi olmuşyasakşehir arkadaşımın dediği gibi konfor istemiyoruzplastik sandelyeyle bile kullanırım.

ati1983' Alıntı:
vallahi benim lada nivadan tek beklentim dizel olsun yakıtı da az olsun yeter bu yeni lada niva sosyete işi olmuş yasakşehir arkadaşımın dediği gibi konfor istemiyoruz plastik sandelyeyle bile kullanırım.

Ne varsa eskide var derim ;D bunla araziye girer girmez yarı fiyatı masraf çıkartır be bu ;D ;D ;D ;D ;D

Gercekten cok şık göze hitap eden bi kasa olmuş.
Türkiyede nivacıların isteyecegi en büyük degişiklik sanırım dizel motor secenegi olmalı.

Arada sırada Niva ile ilgili böyle haberler çıkıyor.Yıllardır, kasada belli belirsiz makyajlamalar dışında bir değişiklik olmadığı için, beklenti hep bu yönde.Şahsi fikrim bunun amatör bir çalışma olduğu ve kasanın aynı kalacağı.

Saygılarımla.

Barış.

2012 model Nivalar geldi ve satışa sundular.
Kasa aynı. Bazı İlaveler ve iyileştirmeler dışında mühim bir değişiklik görünmüyor.

Fiat yüksek. 35.000,- TL. civarı.

Merhabalar,
Niva ların 5 kapı ve dizeli gelse varya (getirmezler veya getirtmezler) işte o zaman otomobil görünümlü cipler bakalım ne yapacaklar.
Sağlamlıklarını zaten herkes biliyor resmen tescil edildi.
Konfor olarak, bizim arkadaşalrımız zaten konforu sevmiyorlar.Konfor cadde cip lerinin işi.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.