Yeni model torpido..

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tuncay061 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,398

Tuncay061

TTparts
Mesajlar
146
Tepkime Puanı
0
Yer
Trabzon
yeni model torpido uygulamak ıstıyoruz defendere uygulayan var mı acaba ? varsa yardımcı olabılr mı ? tesekkurler..
 

Etiketler
Ynt: Yeni model torpido..

Hazır mı alacaksınız kendiniz mi yapacaksınız? Forumu biraz kurcalarsanız bu konu hakkında birçok topik bulabilirsiniz. Saygılar...
 

Ynt: Yeni model torpido..

Hazır tercih ediyoruz yapmak bizim için zor . Nerden bulabiliriz acaba ? Yada bulsak hangi sorunlarla karşılaşırız takarken bı bilginiz var mı acaba ? Teşekkürler
 

Ynt: Yeni model torpido..

Tuncay , 2007 sonrası değil de daha kolayı 2002-2007 arası td5 led göstergeli torpido ben toparlamaya başladım .
yaz100000 led paneli 550 tl , yaf100090 panel 155 tl + ölçüsan analog km saati 100 tl + diğer saatler 50x3 = 150 tl (yerli üretim ölçüsan)
fab12870pma td5 torpido iç plastik geçen yaz 275 e almıştım . Elektrik tesisatı komple değişsecekse bunlar olabilir yeni tesisata uygun. Eski tesisata bunları takabilecek usta Trabzonda zor .
 

Ynt: Yeni model torpido..

Evet araç tesisatı 0 dan yapıyor aslinda araçta öyle 0 dan topluyoruz aracı bu torpido hoşumuza gitti uygulamak istedik bu torpidoyu inşallah olur .. Resim varsa paylasirmisiniz ? Eger olursa bunun parçalarını temin ederek uygularız .. Usta söyle var bu isten gercekten anlayan bı abimiz var onun yardımı ile olacak diye ümid ediyoruz .. Aslında söyle birşeyde var 2012 torpido alıp kopmle onu uygularız diye düşündük o olmaz mı acaba ? Teşekkürler
 




Ynt: Yeni model torpido..

baktım bende bıraz 2012 galıba eger yanlıs bılgı degılse 6000 tl cıvarı .. o yuzden gene en mantıklı olan mehmet'ın dedıgı ..
 

Ynt: Yeni model torpido..

Trabzonda bu işten tek anlayan abimiz Erol bey , O yardım ediyorsa sorun yok . 2012 torpido belki 6 bine de bitmez ecu mecu epey zırıltılı bir iş .

MH55WSZ interiorBig
 

Ynt: Yeni model torpido..

yok erol beyde degıl ama tanısmak ısterdım kendısı ıle bılgı almak ıcın .. sızın dedıgınız bıraz mantıklı geldı hatta en ıyısı o desek yerıdır ben 6000 lıraya araca 0 dan kaporta yaptırıyorum :smiley: resımde olan galıba sızın soyledıgınız guzel oda olur yanı .. bırde sormak ıstedıgm sey su arac yenı den toplanıyor onerecgınız bırsey var mı hanı su olsa daha guzel olur bence sunu kesınlıkle yaptırın dıye .
 




Ynt: Yeni model torpido..

valla soyle dım ben bılmıyorum babam bılıyor tanıyor eskıden berı arkadasıdır bızım bı kac tane jip var hep ona yaptırır 0 dan yapılıdır hepsı bıldıgım su trabzonda land ve cj ler hep o ustaya yaptırılr tanınısmıs bırısı yanı .. suan sokuldu kopmle arac kapotra yapılıp yavas yavas toplanacak bızde nasıl toplasak ne yapsak dıye baknıyoruz ıste .. yapmısken saglam bıse olsun hesabı :smiley:
 

Ynt: Yeni model torpido..

:smiley: hımm iyi siyasetçiyiz de ... neyse sorun yok , ben sizin aracı her gün görüyorum. Mavi boyayı değiştirecekmisiniz ?
 

Ynt: Yeni model torpido..

trabzonlusunz yanı bak bu cok guzel oldu :smiley: degısecek kesınlıkle elmızden geldıgınce saglam bıse yapacagız
 

Ynt: Yeni model torpido..

tanısmak ve bılgı almak gercekten ısterım :smiley: yakında gelerım aracın yanına ınsallah oralarda olursunuz :smiley:
 

Ynt: Yeni model torpido..

tmm görüşürüz , defendere masrafın sonu yok , ancak satarken hep zarar yaptırırken bunu da göz önüne almak lazım , benim gibi ipin ucunu kaçırma 42- 43 den gidiyoruz .
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,501
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

SON KONULAR



Geri
Üst