KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Haklısınız kesinlikle .. Ama söyle birşey var o rakamları biz zaten gözden çıkarttık amac guzel birşey olsun harcanan paraya değsin yeterli olacaktır bizim için .. Sanada kolay gelsin abicim sende topluyorsun sanırım
ben fiyat istedim adnan abiden. fiyat gelirse paylaşırım. bence 40 bini gözden çıkardıysanız kesinlikle orjinalini takın derim. bir otomobilin içindeki en önemli unsur göğüstür.
Sağol abi inş sorunsuz takalım da foto kolay iş bol bol atarım yanlız bununla bıtmıyor bu torpido ısı kendı öz abım gibi gördügüm benım ıcın gercekten degerlı olan bırısı ıcınde gene puma torpido arıyorum ınsallah onun ıcınde en kısa zamanda bır torpido bulup onun aracınada puma'yı takacagız
Abi son durum soyle torpidoyu bız araca koyduk baktık gercekten 1,3,5 vıtes gecıslerı ımkansız kucuk bır işlemle bu hal olacak sıkıntı yok şuan aracım boyada ınş 1 haftaya felan bıter ondan sonra torpido takılcak o zaman paylasırım herseyı . tek sorun senınde bıldıgın gıbı kmh saatlerının caliştırılması suanlık başka sıkıntı yok .
göktug abı burdayım kaçmadım bır yere arac daha yenı cıktı boyadan dun motor ıcın gereklı olan son ayarlar yapıldı . yarın camlar halledılecek sonrasında ıse elektrık tesısatı cekılecek o sırada torpido takılır zaten ben resım yuklerım ıcını rahat tut ))