Yeni model torpido..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tuncay061 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,371
Ynt: Yeni Model Torpido..

o vıtes kolu ıcın calısmalar devam edıyor su obur işler bıtsın torpido her sekıl takılır yerıne ya egılır kol ya başka bıse olur

Etiketler

tuncay kardeşim kolaygelsin torpido ne alemde varmı gelişme boyayı filan bitirmissin allay hayırlı etsin inşallah

teşekkür ederım erol abı boya bıtmıs evet camlar takılmıs sanırım . bılıyorsun trabzonda degılım bu hafta sonu gıdıp bakacagım ne alemde araba benımde haberım yok yanı gıdınce paylasırım zaten herseyı ..

çok güzel görünüyor hafta içi trabzona geleceğim araç nerde acaba gelip görmek isterim valla...

ALLAH nazardan saklasın. komple torpido ve puma kaput maliyeti hakkında bilgi alabilirmiyim? şimdiden teşekkürler...

Gec oldu kusura bakmayın arabam suan erzurum yolunda dere kenarında olan sanayıde camcı huseyının yanında . hacı huseyın dıye sanayıde tanınır .

torpido yerıne bı takılsın ancak kesın fıyat o zaman verırım sıze ama sanırım 3.000 tl masrafı oldu bana herseyı ıle beraber. kaput hakkında gercekten bılgım yok aracın tavan ve arka cam sacları harıc gerı kalan yerler degıstı kaput da anlasılan fıyatın ıcınde ıdı ama ıstersenız ustaya sadece kaput fıyatı sorup bılgı verırım ..

O günü bende sabırsızlıkla beklıyorum ama yok sanayı ortamıişte hergun yenı bır sıkıntı cıkıyor

An ıtıbarı ıle eksık olan parcalar

- Kılıma radyatoru
- Sigorta panelı puma ıcın
- sıcak soguk cesmesı
- kılıma kopmle hortumları
- cam sılecek motoru ve ayagı motorun ek kablosu sıpıral hortum sag sol ayakları
- sınyal kolları orası yanı kopmle
- torpido alt sacları sag sol
-silecek kolları
- kumanda unitesi
- arka sis lamba ünütesi
- sanzımana yesıl kutu ( elektronık olan sayac )

bugun siparişlerı verıldı toplam maliyet suan sadece torpido ve parcalar 5800 lira bakalım daha neler cıkar.

Ekli dosyalar

• 970308_382841475168668_1143937657_n.jpg
    70.4 KB · Görüntüleme: 257