Yeni model torpido..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tuncay061 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,256

Etiketler
Ynt: Yeni Model Torpido..

Torpidonun patentini almanızı öneririm yoksa fabirka bunu elinizden alabilir
emeklerin karşılığı bu olsa gerek süper olmuş

vay beee vayy vayy ,harika görünüyor iyi günlerde kullanın

Herkese cok tesekkür ederım torpido patent konusunda sıkıntı yok aldık sayılır 4 adet var gerısıde gelır yakında ) yavas yavas ıslerı degısıyor su konuda yakında defender ıcın ıngılız sıtelerınden sıkıntılı alısverıs gumruk derdı asırı derecede olan gumruk vergı dertlerını uzun asamalı olan kargo sıkıntılarına vs vs son verıyoruz defender 2013 modelın butun parcaları yakın zamanda Turkiyede herkes aracını rahat bır sekılde 2013 halıne getırebılecek o resmı olan puma konsollu arac puma motor mt-82 yanı orjınal 6 vıtes sanzıman puma konsol vs bızzat toplandı arac 92 modeldır resımlerı tamamen paylasacagımz yakında

Ynt: Yeni model torpido..

hangi babayigit gonullere su serpicek diye bekliyoduk.ben sabredemeyip satanlardanim.madem siz basliyosunuz bi pickup alirim

Sent from my iPhone using Tapatalk

1 ay bılemedık 45 gun ıcerısınde butun malzemeler hazır olur Allah nashıp ederse guzel bır pıck up ınanın benım yenı projem )

Hayırlısı olacak ınsallah suanlık bekleme asamasında kalacagız hepımız

2 ay a bende anca motor vs islerini bitirrim.sizde bi takimi bana ayirin kapora istersenizde yollarim boyle guzel bisey bulmusken kacirmayalim

Herkese yetecek kadar malzeme var hersey var motor sanzıman torpido yan basamak on panjur arka basamak vs vs hepsı 2013 un yenı model olanlar bı malzeme elımızde olsun ınternet sıtesınden zaten yayın yapacagım herkes ıstedıgını alıp arabayı yenıleyebılecek hıc sıkıntısız

On arka far panjur komple on gogus ibreler vitesler ortalama bir fiyat cikardiniz mi ?

Fiyat konusunda suan konusmak cok yanlıs olur tamamen bır elımızde olsun hersey ondan sonra herkes gonlunce ve ''RAHAT'' bır sekılde aracını yenıleyebılecek .

MAŞALLAH TORPİDO HARİKA OLMUŞ SİZE NEREDEN ULAŞABİLİRİM ( TELEFON NUMARASI-EMAİL ADRESİ)

tesekkür ederım elımızden gelenın en ıyısını yapmaya ugrasıyoruz
531-251-73-09 telefon numaram t.ozkann@yandex.com maıl adresım.

Tuncay061' Alıntı:
tesekkür ederım elımızden gelenın en ıyısını yapmaya ugrasıyoruz
531-251-73-09 telefon numaram t.ozkann@yandex.com maıl adresım.

hayırlısı olsun kardesim, daha gecen hafta toplamak uzere 87 almistim, kara kara dusunuyodum nasil ugrasicaz diye, super olmus ilk musterin benim yaz beni bir kenara.