Yeni model torpido..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tuncay061 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,234
Ynt: Yeni model torpido..

Nooldu usta bekliyoruz 4 gozle

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler

Tuncay bey sizin gazinizla tek kabin aldim hala bekliyorum haberiniz olsun ici biraz dokuk geliyo gozume acilen biseyler yapmam lazim

Ynt: Yeni Model Torpido..

Sorun yok sanırım verdıgım 30-40 gunluk sureyı bıraz asacak ama olacak merak etmeyın . t.ozkann@yandex.com'a sız ıstedıklerınızı maıl atın gerısı kolay )

Mehmet bey bu kırmızı defender i kim topladi çok güzel masallah

Mehmet turk ile nasıl iletişim kurarım cebim 0532 200 50 50

Tuncay bey gelisme varmi verdiğiniz numaraya whats uçtan yazdım ulaşamadım sizr

Malzemeler son demlerını yaşıyor suan yakın zamanda bır aksılık olmadıgı surece elımızde olacaklar mail atarsanız eger hemen gerı donus yapabılırım whatsap suan kullanamıyorum.

Maile de donus yapmiyorsun ki tuncay abi,
Komple on gogus istesek fiyatlar nasil ? Tek tek resimli olarak bi paylassan gelen parcalari bizde ona gore kaporamizi yollayalim yada ayirtalim

Oguzhan3434 o işte bır yanlıslık olmasın ben maıl ıle gerı donusş yaptım sıze uzun zaman önce tekrar kontrol edın olmadı tekrar atarım sorun yok.
Şuan puma torpido kopmle şekılde var
6 vites Mt-82 pumanın orjınal şanzuman var kopmle sekılde
Puma motor var
zf nın otomatık vıtes sanzıman var
aksesuar kısmı ıse bıraz daha bekleyecek .

Hayalim olan urban defenderı bu ekipmanlar ile gerçekleştirebilirim gibi görünüyor. Tuncay Bey sizi takipteyim. =)

Aksesuar kısmı bıtınce sanırım olur sızın ısınız asıl onemlı olan malzemeler elımızde ama aksesuar sandıgımdan daha zorladı bızı o yuzden o kısım ıcın ben bıle beklemedeym kendı aracım ıcın bıle yan basamakları beklıyorum gelsede taksam dıye