yeni mtv kanunu hakkında...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gran torino Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,560

gran torino

Ana Kamp
arkadaşlar yeni vergilendirme yaşlanan araçtan daha fazla vergi almayı öngörüyor,bu olay bize bayağı dokunacak gibi görünüyor,1600cc ye kadar ve yaşı 15 in üstündeki araçlardan senelik 2000 tl vergi alınacakmış,bizim 4000cc üstündeki araçları varın siz düşünün,bu yeni sistem hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim,şu anda 2002 model escalade ile pazarlık aşamasındayım,vergi kanunundaki netleşmeyi bekliyorum,bildiğiniz gibi şu anki uygulamada 11 yaşta vergiler bir alt kademeye düşüyor,yürürlüğe girmesi beklenen yeni kanunda ise indirim yerine zam olacak gibi... görüşlerinizi bekliyorum...

Etiketler
Ynt: yeni mtv kanunu hakkında...

1600 cc'ye kadar olan araçlardan 2.000 tl vergi alınacağını ben duymadım, böyle bir kaynak yok,varsa da uydurmasyondur diye düşünüyorum. Bu kanununda 2023 yılı projeleri arasında olduğunu sanıyorum.Sizce böyle birşeyin mümkünatı olabilir mi? Ben 97 model transporter aracıma sene de sadece 700 tl mtv vergisi ödüyorum.Aracımın değeri 14- 15.000 tl. Şimdi ben 2000 cc'den yukarı hacmi olan aracıma yıllık 4000 tl vergi mi ödeyeceğim? Bu bir saçmalık. İnanmayın arkadaşlar böyle şeylere, hükümette böyle kararlar alamaz tek başına.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR