Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
seni düzce gezisinde gözlerim aradı valla bu şenlik kaçmazdı bence bi sinoplu olarak senide orda görmek isterdim sinoptan tek ben vardım ve gururla temsil ettim sinopu
pütürcük'ü saygıyla selamlıyorum.
bence herkes aracına isim koymalı .ben de araca isim koyanlardandım ama artık yaya kaldım
ben bir de onunla konuşuyordum kimse duymasın. ;D
pütürcük bu hafta sonu(28-06-2009)ayancıktan ordu-fatsa perşembe yaylasına 7. cip şenliklerine katılmak için git gel 800 km yol kateddi. maşallah diyeli gık demedi.tabii tüm bakımları yapılmış karnı tıka basa doldurulmuştu.işte pütürcük yayla semalarında
selam size sormak ıstedıgım bu aracı bu hale getırmek sıze kac paraya geldı ve zaman olarak ne surdu ve arac ustunde yaptıgınız yenılıklerı bana anlatabılırmısınız cunku bende boyle bırsey yapmak ıstıyorum tesekkurler kursatyuce@yahoo.com
şu anda aracın motorunu komple a'dan z'ye aklınıza ne gelirse yeniledim .resimleri koyacağım.aracın bana maliyeti toplam 9000 civarını buldu.kaportaya çok özenmedim. şunu söyleyeyim sadec şaftlara harcadığım miktar 500 tl..gerisini isz düşünün..
Pütürcük gerçekten çok güzel olmuş emeklerinize sağlık. Bende aranıza yeni katılan birisi olarak zamanla kendi suzukimi yaratacağım. Bana bu konuda yardımcı olacağınızı umuyorum...