Yeni Oyuncağım Pütürcük Sj410 84 Model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altuncu57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,920
Ynt: Yeni Oyuncağım Pütürcük Sj410 84 Model

seni düzce gezisinde gözlerim aradı valla bu şenlik kaçmazdı bence bi sinoplu olarak senide orda görmek isterdim sinoptan tek ben vardım ve gururla temsil ettim sinopu

Etiketler

biz bu hafta sonu fatsa da olacağız .oraya hazırlanıyoruz.çok güzel geçeceğe benziyor. seni oraya da bekleriz.

araç güzel olmuş iyi günlerdee kullanın çamurunuz eksik olmasın

Ben fatsa gezisine gelemeyeceğim çünkü aracı motor modifikasyonuna hazırlıyorum inşallah bidahaki gezide güçlenmiş bir suzuki ile gelirim

pütürcük'ü saygıyla selamlıyorum.
bence herkes aracına isim koymalı .ben de araca isim koyanlardandım ama artık yaya kaldım :D
ben bir de onunla konuşuyordum kimse duymasın. ;D

hehehe bir cogumuzun arabalarının ismi yok mu zaten

pütürcük bu hafta sonu(28-06-2009)ayancıktan ordu-fatsa perşembe yaylasına 7. cip şenliklerine katılmak için git gel 800 km yol kateddi. maşallah diyeli gık demedi.tabii tüm bakımları yapılmış karnı tıka basa doldurulmuştu.işte pütürcük yayla semalarında 100_4636.jpg

selam size sormak ıstedıgım bu aracı bu hale getırmek sıze kac paraya geldı ve zaman olarak ne surdu ve arac ustunde yaptıgınız yenılıklerı bana anlatabılırmısınız cunku bende boyle bırsey yapmak ıstıyorum tesekkurler kursatyuce@yahoo.com

şu anda aracın motorunu komple a'dan z'ye aklınıza ne gelirse yeniledim .resimleri koyacağım.aracın bana maliyeti toplam 9000 civarını buldu.kaportaya çok özenmedim. şunu söyleyeyim sadec şaftlara harcadığım miktar 500 tl..gerisini isz düşünün..

timur dostum bana jc6 nın ön defrensiyeli lazım bildiğin vaesa orlarda bana mesaj atarmısın benim ön defrensiyel sizlere omur

Pütürcük gerçekten çok güzel olmuş emeklerinize sağlık. Bende aranıza yeni katılan birisi olarak zamanla kendi suzukimi yaratacağım. Bana bu konuda yardımcı olacağınızı umuyorum...

pütürcükten ziyade arazide çatır çatır giden bir araç olmuş ellerine sağlık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri