Yeni Toyota LC' ciden Sorular

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 07gokhanlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,359
Ynt: Yeni Toyota LC' ciden Sorular

gokhanlro' Alıntı:
Cihan Antoff gezilerimiz kısmına da bir göz at ....sizin için çektiğimiz resimler vardı yakında atar arkadaşlar..... :D

selamlar

göz attım çok güzel , kamp alanı harika , lokman baba döktürmüş yine , yusufta tamamdır :D , az kaldı resimleri birlikte çekeriz artık :D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
göz attım çok güzel , kamp alanı harika , lokman baba döktürmüş yine , yusufta tamamdır :D , az kaldı resimleri birlikte çekeriz artık :D

Bekliyoruz.......... :smiley:

cihanülker' Alıntı:
gökhan istanbuldan vecihi ustayı veya oğlu suatı bir ara , 0212 346 28 65 , bende siperiş verirken kouşmuştum , kilit dif parçalarına çok yük bindiriyor haliyle , ve dif eski yani km yaptığı için mesala içindeki ufak tefek parçalar ,zayıflıyor, kilit yeni parçalar eski olunca kaçınılmaz son :D, bu sebebten dolayı bu parçaları da kilit hazır takılırken değiştirmek gerekir demişti suat usta bir ara konuş kardeş
Bu bilgiler gerçekten çok faydalı oldu,teşekkürler

hep soru cevap olmasın biraz da gülelim :D

Renk benim aracın rengine ufaklıkta benim ufaklığa benziyor ;D

[attachment=1]

GetAttachment.jpg

Arkadaşlar Merhaba,

Yeni bir soru ile sizleri meşgul edecem izninizle...... ???

80 serilerinde ay/mahruti sayısı aynımıdır ...?? Ve kaçtır acaba,,,,, yani bölünmüş oranı değil net sayıları??*

teşekkürler

çağlar' Alıntı:
41:10
diye biliyorum.

Çağlar bey merhaba,

Yani 41 ayna , 10 mahruti... şeklinde değilmi ? Peki model model fark edebilirmi,model derken yıl farkından bahs ediyorum..

selamlar

Merhaba,bende konuyla ilgili bir soru sormak istiyorum;aracımı Ankara sanayi sitesinden aldığımız büyük yay vb farklı metodlarla(Ahmet abi biliyor) yükselttik.Aracım herzaman olmamakla beraber bazen sanki el freni çekik kalmış yada frenler sıkıyormuş gibi yapıyor.Bunun sebebi ayna mahruti ayarlarının değişim ihtiyacı yada farklı bir nedenden kaynaklanıyor olabilirmi?Bu konuda yorum ve yönlendirmelerinize ihtiyacım var.Teşekkürler...

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
80 kasaların arkası 9,5 inç ,ön 8 inç diff-41-10 dur

Heytem bey,

Lr lerde olduğu gibi ön diff daha küçük o zaman(eğilde bak acemi diyeceksiniz ama... :D)

ilginize teşekkürler

Şimdi merak ettiğim diğer bir konuyu açmak istiyorum.. :-[

Daha önceki kullandığım arçta değişik motor tiplerinde değişik şanzuman lar kullanılırdı.Şanzuman lardada ana farklılık dişli oranlarındaki farklılıktı...Örneğin 2,5 benzinli ve diesel motorlarda 1,66 ,turbo larda 1,41 ve 1,22 gibi.

Lc lerde de farklı motor tipleri ve anladığım kadarı ile farklı şanzuman tipleri var.Bunlardada farklı dişli oranları varmı ?
Örneğin daha önceki sorularımda da değindiğim gibi düz diesel motorumu Turbo akuple ederek kullanmak istediğmde bu dişli den kaynaklanan problemler çekermiyim.yani motoru güçlendirdiğimizde dişlinin bu devri karşılayamayıp,motorun bağırması gibi...vs

herkese selam

BU arada arb'nin türkiye ithalatçısı varmış, görüşmeniz faydalı olabilir.

http://www.warn.com.tr/

EUROWINCH OTO.END.VE TİC.LTD.ŞTİ.
Adres: Yeni Yalova Yolu Buttim İş Merkezi D Blok 5.Kat No:1541 BURSA
Telefon: 0 (224) 211 38 42
Faks: 0 (224) 211 28 87
E-Posta: warn@warn.com.tr

mergen' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun.

Çağlar, biri diğerinin tersine dönüyorsa bu açık diferansiyelin tarifi değil midir? Bence LSD yok araçta. Kaputun içindeki VIN plakasındaki kodlara bakalım derim.

[size=8pt]Şükrü bey ve Ersun bey merhaba,[/size]

Daha önceki yazışmalarımızda Kaput içi "vın" plakasından bahsetmiştiniz .... plaka yı resimledim ....Açılım yorum ve bilgilerini sizlerden rica ediyorum..

selamlar

[attachment=1]

PIC_1164 - Kopya.jpg

Arkadaşlar daha önce resimleri gönderememiştim... akşam iş dönüşü çekebildiğim kadarı ile resimler ekte

selamlar
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=4]
[attachment=5]
[attachment=3]

PIC_1172.jpg

PIC_1174.jpg

PIC_1175.jpg

PIC_1176.jpg

PIC_1177.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR