mergen' Alıntı:Açık diferansiyel, her araçta bulunan kilitli olmayan diferansiyeldir. Yani bizim açımızdan kilit takılması gereken diferansiyeldir.![]()
gokhanlro' Alıntı:Dediğiniz doğru Çağlar bey ;
kilitsiz arazi aracı "mermisiz silah" bencede.... siteye bakacağım hemen...
Şükrü bey kaput içindeki vın plakasından bahsettiniz ben hemen bakamayacağım zira araba evde garajda ama bakıp bilgi verebilirim daha sonra..
birde sormak istediğim bir şey var... araç soğukken olmamakla birlikte belirli bir süre yol aldıktan sonra rolentide çalışırken bir hırıltı geliyor debriyaj a basınca kesiyor.Ben baskı balatadan şüphelendim ama bir kaç yerden bunun baskı balata ile alakalı olmadığı yönünde telkin aldım sizler ne dersiniz bu konuda ???
selamlar,
İtina ile 4.11 çıkma ayna mahruti satılır. ;D ;D ;Dgokhanlro' Alıntı:Çağlar merhaba,
Dün tlf da görüştüğümüz üzre lastik çapını büyüttükten sonra rampalarda vites düşmesi olayını anlatmıştım.Bu kaçınılmazdı aslında ....Ancak araba turbosuz dizel ve ağır olunca maalesef bariz kendini belli ettiği için bu arayışa girdim. Benim öğrenmek istediğim :
4,11 olarak bildiğimiz ayna/mahruti oranını teyit etmek ,
Eğer ulaşabiliyorsak şanzuman dişli oranına ulaşabilmek,
Arka ve ön diflerin (daha önce 9,5" ve 8 " denmişti yanlış hatırlamıyorsam) ebatlarını netleştirmek.....
selamlar
[attachment=1]
umutcelikel' Alıntı:İtina ile 4.11 çıkma ayna mahruti satılır. ;D ;D ;D
9.5 inç
2 adet var. Bizde ön-arka aynı biliyorsunuz... Bak en güzellerini seç ;D ;Dçağlar' Alıntı:temizse ben alayım.ama çil çil isterim ;D ;D ;D
umutcelikel' Alıntı:2 adet var. Bizde ön-arka aynı biliyorsunuz... Bak en güzellerini seç ;D ;D
Hurdacılar tanesine 1100 TL deyip 1000 e bırakıyor. Ben çok çok çok daha insaflıyım ayıbettin ;D. Evde duruyor, istersen yarın arabaya atayım şehre getireyim, buluşuruz bi ara hem yemek hem 4.11 yaparız ;D Hoşdere Beykozda kuzu tandır yiyip Garanti Bankası çalışanlarına bakarız ;D ;D ;Dçağlar' Alıntı:ciddiyim ben bakayım anlaşalım...fiyatta anlaşırmıyız.??fiyatta güzellik yaparsan aldık diyelim ;D ;D