Yeni Toyota LC' ciden Sorular

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 07gokhanlc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,359

Etiketler
Ynt: Yeni Toyota LC' ciden Sorular

seco7' Alıntı:
Güle güle kullan kardeşim

Teşekkürler seco cum ...var eksiklikler tamamlayacağız .... Arka 6 ve 7. ve arka 3 lü koltuktan başladık.Vx100 koltukları aldım bej deri... Şimdi ön koltuk peşindeyim... :D

Tüm arkadaşların bilgisine ve ilgisine ;D

selamlar

gökan resim koymadan ben koyim bari

IMG_0376.jpg

IMG_0116.jpg

evet seco birgün gökanaın aracı ele alıcaz su an pılan proce aşaması elden geçecek değişime uğrayacak.

Bence en güzel araba o olacak.Bu arada Gökhan'a ön koltuk buldum :smiley: :smiley:[attachment=1] ;D

koltuk.jpg

çağlar' Alıntı:
kazasız belasız kullanın, yakışıklı araçmış.

Teşekkürler Çağlar

Ahmet ağabey inde dediği gibi daha "ellemedik" ;D neyi ne yaparız nasıl yaparız bunları kafada oluşturmaya sizlerin de fikirlerini almaya ve projelendirmeye çalışıyoruz...

Başkan bu fotolar bende bile yok yahu... ??? Grubumuzun tam techizatlı üyeleri kendi araçlarının resmini çeke-çeke iyice megoloman oldular yahu :D Şu duruma bir el atmak lazııım..

selamlar

seco7' Alıntı:
Bence en güzel araba o olacak.Bu arada Gökhan'a ön koltuk buldum :smiley: :smiley:[attachment=1] ;D

Secoooooooo !!!!!!

zencimi buuuu ..... ???ne kasteddin sen ;D

sağol kardeşim ön koltuklarla ilgili de bir araştırmam oldu iki adet elektronik ayarlı Volvo koltuğu bulum ölçüler için önümüzdeki hafta fırsat bulabilirsem bir keşif yapacağız...
selamlar

gokhanlro' Alıntı:
[size=8pt]Şükrü bey ve Ersun bey merhaba,[/size]

Daha önceki yazışmalarımızda Kaput içi "vın" plakasından bahsetmiştiniz .... plaka yı resimledim ....Açılım yorum ve bilgilerini sizlerden rica ediyorum..

selamlar

[attachment=1]
HZJ80L : 1 HZ Motor Atmosferik 4.2 Dizel, 80 Kasa, Soldan Direksiyonlu
H150F : 5 İleri Manuel Vites
K292 : Açık diferansiyel 9,5" 4.10
GCMNSV : Bunun açılımı tam hatırlayamadım M:Manuel Vites / S:Swing Back Door (Çift Yana Açılır Bagaj Kapağı)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR