Yeni Üyeyim ve Defender Alma Arefesindeyim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan grknsnl Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,964

grknsnl

Ana Kamp
Yer
KOCAELİ
ben gürkan kocaeli ilçesi kandırada ikamet ediyorum coğrafi koşullarından dolayı defenderin bana çok uygun olacağını düşünüyorum.tek başıma olduğum zamanlarda beni her yere ötürebilen enduro motosikletimi satmak üzereyim..zamene nişanlısı ve yaza doğru yapılacak bir düğün ile evleniyorum.off road ı ve kamp gezilerimi av merakımı eşimle paylaşabilmek için defender düşünüyorum.askeri defender leri gördükce hayellere dalardım,onunla yapabileceklerimi düşününce.uzun şase 110 da off roadın kısıtlı olabileceğini öğredim siteyi takip ettikçe ama genede iki aileyi rahat taşımam kapasitesi ve dif kilit takabilme umudu ve yeni nesil bir turbo dizel takabilme umuduyla 110 q gönlümü kaptırdım.

11673590 sahibinden.co daki bu ilan çok cazip geldi. bu defender hakkında bilgisi olan varsa samimi bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.
http://www.sahibinden.com/orjinal_ingiliz_defenderWQQaXQQ11673590WQQpXQQdisplayitem

Etiketler
Ynt: Yeni Üyeyim ve Defender Alma Arefesindeyim

Merhaba gürkan bey öncelikle hoşgeldiniz, önce kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız daha cok cevap alırsınız.

Defender kasinlikle off roatta kısıtlı degildir defender ile hem yolcu hem yük hemde off road in kıralını yaparsınız ben 23 yıldan beri series ve defender kullanmaktayım bugüne kadar ne yolda kaldım nede birbaşkasına cektirldim karda buzda camurda hiç farketmez

uyarınız için teşekkür ederim tanışma topiğini görememiştim.
sizin aracı gördüm ilan vermişsiniz.bu aracı 4+1 oturma kapasiteli ve aleminyum karoser ve ön tavana sunroof yapmak için ne kadarlık bir bütçe lazım bilgi verebilirmisiniz.

benim araç pckup olarak üretilmiştir koltuklu olması demek cok zor iş
029.png

askeri pick up ların olanını gördüm.
http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://ownershippluscpa.com/Land_Rover_Defender_110_007_op_800x611.jpg&imgrefurl=http://ownershippluscpa.com/Index.html&usg=__Mn-B9JEvUjoCTTxD5RVCO4rRenY=&h=611&w=800&sz=78&hl=tr&start=34&tbnid=dZ3JtesLo4j1qM:&tbnh=109&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Ddefender%2B110%26start%3D20%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26hl%3Dtr%26sa%3DN
bu arac beni acayip cezbetti.ilk etapta bütçem yeterse böyle bir defender düşünüyorum

gerçekten güzel bir araç sadece arka kapı kullanılıyor ama bir hatırlatma yapayım defenderlerin mekanik kısmı epey ucuzdur ama iş kaforta kısmı olunca cok abartılı fıyatlar ortaya cıkıyor mesela ön kaput 1000 ytl çamurluk 600 ytl
yaklaşik rakamlar söyluyorum tam listeside varda yanımda degil

pick up larla 5 k<apıların kilo farkı ne kadar.araştırmamda 100 kg kadar fark olduğunu öğrendim doğrumu.

Ooooo.....hemşerilerim defender tartışıyor......:smiley:

mesut abi ben o defteri kapadım cok agırıma gitti

bisde sü an 2 defender var biri açık biri kapalı kapalıyı gecen gün tarttıdık 2050 kg ama acık olanıda tartıracam zannedersem 150 kl daha hafif olması gerekir ruhsattta yazanlar yanliş genelde

yok Yunus ben defender tartışıyor derken rampayla ilgili tartışmayı kastetmedim....

iki hemşerim defender konuşuyor demek istemiştim....:smiley:

selamlar.

he tamam abi şimdi oldu baya doluyumda aklıma ilk o geliyor ya hemşerim defender almak istiyor galıba bende yardımcı olmas istedım sende bildiklerini antarabilirsın yani nede olsa sende hemşerisin :smiley:

nedir ağrınıza giden ilgili bir topik varsa okumam için linkini gönderebilirmisiniz.
niye bu kadar azz kilo farkı var.pick up larda aluminyum yok mu?

o kunuyu ben kapadım zate ordakı bütün mesajlarımıda sildim mesut abi belkı verir linki neyse
konumuza dönersek tabiki onlarda elemınyum ama yani kesin aracımı tartmadan bişey diyemiyorum sadece tavan yan camlar sadece 150kl gelır takminimce

Gürkan ;
araçlar kısmında land rover başlığı altındaki defender ile ilgli tüm başlıkları oku lütfen, defender hakkında çok kıymetli bilgileri buradan edinebilirsin

ayrıca offroad gezileri kısımında kartepe yaylalarına yapılmış gezilere rastlayacaksın onlarıda oku lürfen.

selamlar.

iki haftadır takip ediyorum üye olmuştum aktivasyon linkini beklerken bayağı bir dolaştım.düşüncem düz dizel alıp düğün telaşını atlatıp biraz zaman geçtikten sonra puma tdi ye geçmek.yapılan bir de inşaat var onunda bitmesi lazım 3 sene onra puma tdi.kaportası düzgün motor ve şanzıma beni üç sene idare edecek iç izalasyonu en mantıklı şekilde yapılmış koltuklaru ya istediğim gibi yada idarelik bi koltuğu olan.

merhaba geknsl defenderimi almadan önce bende aynen senin gibi 4+1 yapmayı düşünüyordum. kısaca anlatayım arabayı almadan önce uzun süre 5 kapını tavan ve arka kapısını aradım buldum akılsızlık ederek almadım ilk arbayı alayım sonra tavanı alırım dedim sonra başladım arabayı aramaya ve buldum bi havuz kasa ama gel görki adam tavanı satmaktan vazgeçti şevkim kırıldı ne yapayım mecbur toplatacağız dedim yeni sac tavan bastırmaya karar verdim arka kapıyla benden 3000 lira istdediler vermedim tek kabin yaparım dedimm ve tek kabin yaptım http://www.sahibinden.com/defender_bir_hastaliktir_WQQaXQQ11224099WQQpXQQdisplayitem&keyword=11224099 ha diyeceksin pişmanmısın hayır değilim ama 4+1 olsa daha güzel olurdu göstediğin araba 21000 iyi fiyat bi kaçbün önce bende inceledim dıştan çok hoş araba gibi duruyo arabanın maliyrti 21000 e çok yakın veya daha yüksektir sadece ön panjur yanlış hatırlamıyosam 900-1100 civarıydı bence arabanın yürüyeninde bi problem var arabanın yanına gidip baktırmadan karar verme çünkü benim aaba bu haliyle13500 ü buldu 16 demişim ilanda yaklaşık maliyet ama satarsam yapacağım iş orjinal 110-83 alp 2500 ısuzu tdi motor alıp arabayı kısaltmak olcakl

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,937
Kaydolan Son Üyemiz
İsmet Avcıoğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR