Yeni yılın ilk gezisi (01-01-2011) Kemerburgaz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Fantastic Light Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,815

Fantastic Light

Drive your Ambition
Yer
ÇANAKKALE
Selam arkadaşlar,

Bu sabah erkenden kalkıp Kemerburgaz a bir keşif gezisi yapalım dedik.

Tek araç olmamıza rağmen gezi gayet keyifliydi.

Hem çevre, hemde aracımızın limitleri hususunda tecrübe sahibi olduk.

Resim ve videoları aşağıda seyrinize sunuyorum umarım beğenirsiniz.

Keyifli seyirler ..

ÖNCE RESİMLER

img0457a.jpg

img0479rr.jpg

img0480q.jpg

img0488bz.jpg

img0471e.jpg

img0492ss.jpg

img0465cv.jpg

img0499t.jpg

img0482j.jpg

img0491m.jpg

img0486cy.jpg

img0489y.jpg

img0460rj.jpg

img0461vr.jpg

img0463h.jpg

img0462cb.jpg

img0496e.jpg

img0487.png

VİDEOLAR

http://www.dailymotion.com/video/xgd6j8_kemerburgaz-keyif-gezisi-01-01-2010-p1_auto

http://www.dailymotion.com/video/xgd6jq_kemerburgaz-keyif-gezisi-01-01-2010-p2_auto

http://www.dailymotion.com/video/xgd6k9_kemerburgaz-keyif-gezisi-01-01-2010-p3_auto

http://www.dailymotion.com/video/xgd6ka_kemerburgaz-keyif-gezisi-01-01-2010-p4_auto

http://www.dailymotion.com/video/xgd6kb_kemerburgaz-keyif-gezisi-01-01-2010-p5_auto

http://www.dailymotion.com/video/xgd6kf_kemerburgaz-keyif-gezisi-01-01-2010-p6_auto

Etiketler

Ynt: Yeni yılın ilk gezisi (01-01-2011) Kemerburgaz

Yeni yıla nasıl girersen öyle devam edermiş. Demek ki bu yıl bol çamurlu ve offroad lu bir yıl olacak :smiley:
Süper bir gezi olmuş, bir bilen bize lopez'in yerini söylese de araçları bir de orada denesek :smiley:

Sağolun arkadaşlar,

Cihat abinin de dediği gibi Lopez denen yeri bir bulsak gitmeyi deneyeceğiz ama Kemerburgazın altını üstüne getirdik o kadar aradık halen bulamadık Lopez i.
:smiley:

Yahu arkadaşlar ben bir türlü anlayamadım. Sizin tek araç canınız sıkılmıyor mu oralar da? Aracımızı yeni aldık biryerle gideceğiz diye, günlerdir kompiter başında organizasyon beklemekteyiz :smiley: Kimseyi de tanımıyoruz zaten siteden :( Sonun da yüzsüzlük yapıp bizi götürün biryerlere diyeceğiz :smiley:

kamurabi_' Alıntı:
Yahu arkadaşlar ben bir türlü anlayamadım. Sizin tek araç canınız sıkılmıyor mu oralar da? Aracımızı yeni aldık biryerle gideceğiz diye, günlerdir kompiter başında organizasyon beklemekteyiz :smiley: Kimseyi de tanımıyoruz zaten siteden :( Sonun da yüzsüzlük yapıp bizi götürün biryerlere diyeceğiz :smiley:

İrtibatı koparmayalım abi nasipse beraber gideriz ..

kamurabi_' Alıntı:

tabii arkadaşlarla yapılan geziler gibi zevkli olmuyor. ama girdiğiniz bazı yollar durumu kurtarıyor en azından. yarın yine planımız var. gerekli detayları Fantastic Light rumuzlu arkadaşımızdan alabilirsiniz.

bu arada fotoğraflarda görünen kırmızılı benim. :D

Bakın işte suçlu sizlersiniz. Araçlarınızı çamura batırıp sonra da kırmızılı benim diyerek hava atarsanız, bizler de alacağınız olsun, demek haber vermek yok diyerek sitem ederiz :smiley: Şaka bir yana acemiliğimizi hoş görüp davet ederseniz memnuniyetle kabul ederiz :smiley: Sabırsızlıkla bekliyoruz :smiley:

kamurabi_' Alıntı:
Bakın işte suçlu sizlersiniz. Araçlarınızı çamura batırıp sonra da kırmızılı benim diyerek hava atarsanız, bizler de alacağınız olsun, demek haber vermek yok diyerek sitem ederiz :smiley: Şaka bir yana acemiliğimizi hoş görüp davet ederseniz memnuniyetle kabul ederiz :smiley: Sabırsızlıkla bekliyoruz :smiley:

Hava atmak değil de, böyle giderse herkes beni Fantastic Light rumuzlu arkadaş zannedecek o yüzden dedim. :D

Bakınız tanışma bölümünü de takip etmediğiniz buradan belli :smiley: Tereyağı gibi üste çıktınız :smiley: Şöyle bol ekipli, sucuk ekmekli bir organizasyon yapıp size nispet yapacağım en kısa zamanda. Böyle giderse 2013 de :smiley:

Fantastic Light' Alıntı:
Sağolun arkadaşlar,

Cihat abinin de dediği gibi Lopez denen yeri bir bulsak gitmeyi deneyeceğiz ama Kemerburgazın altını üstüne getirdik o kadar aradık halen bulamadık Lopez i.

lopez göktürk tarafında kalıyo ama tavsıye etmem o arabayla gırmenızı ;D giriceksenızde onceden bı snorkel takın mutlaka yazık olmasın arabaya ;D

tolgas' Alıntı:
lopez göktürk tarafında kalıyo ama tavsıye etmem o arabayla gırmenızı ;D giriceksenızde onceden bı snorkel takın mutlaka yazık olmasın arabaya ;D

Bu haftaki Belgrad gezisinden sonra araç çok köklü değişikler geçirecek. (Anyayı Konyayı yeni anladık daha. :D)

Fantastic Light' Alıntı:
Sağolun arkadaşlar,

Gezi zevkli olmuş. Keşf ettiğiniz yerde güzel. Lopez Göktürk merkezdeki Shell benzin istasyonunun hemen önündeki sağa dönüşten girip dümdüz devam ettiğinizde sol yanda bulunan site evlerin bitiminden sola dönüşle orman içine girilebilen daha doğrusu benim gezilerde gittiğim yer orasıydı mutlaka başka yerleride vardır. Oldukça derin kanal geçişlerinin olduğu ama doğası güzel olan araç içinde tam bir deneme yeri diyebiliriz. Aşağıda daha önce yaptığımız gezilerden birkaç foto da bulunmaktadır.

Saygılarımla

IMG_5586.jpg

IMG_5589.jpg

IMG_5584.jpg

IMG_5586.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,633
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR