suyabatmaz
Zirve
Ynt: Yeni Yılın MKE Satışları Başladı
Çok doğru. Bu işin en tehlikeli tarafı da bu zaten.
Çok doğru. Bu işin en tehlikeli tarafı da bu zaten.
göktu' Alıntı:valla detaya girecekseniz , kaporta boya kısımları, mekanik olarak, işte içi filan olarak... 10 bine bitirmek benim gözümde imkansız![]()
göktu' Alıntı:valla detaya girecekseniz , kaporta boya kısımları, mekanik olarak, işte içi filan olarak... 10 bine bitirmek benim gözümde imkansız![]()
suyabatmaz' Alıntı:Merhaba Yavuz Kuru,
Gezenbilir, anasayfa'da, araçlar bölümünde, Land Rover başlığı altında: Taha, İbrahim ve Göktu'nun da bulunduğu oldukça fazla sayıda, Türkiye'nin dörtbir tarafında yapılmış, sıfırdan Defender restorasyonları konu başlıklarını incelemenizi öneririm.
Konu ile ilgili, tüm aşamalar, detaylar, süreç bu konu başlıklarında mevcuttur. Yapılan işlemler üzerinden yapmayı planladığınız çalışmalar ile ilgili bu gün tarihli fiyatları çalışacağınız ustalardan temin edebilirsiniz ( arkadaşların yaptıkları çalışmaların geçmiş tarihli olması ve herşeye zam geldiğini varsayarsak ). Bu maliyetlere; en az +%25 eklemeyi unutmamanızı da öneririm.
Kolay gelsin,
Barış
huseyinyilmaz' Alıntı:merhaba arkadaşlar. bir sitede 2800-3000 tl arası defender ilanı görünce bir hafta önce hemen aradım kırıkkaleyi. tüm araçlar çalışıyor dedi ihaleyi alan arkadaş. perşembe günü tekrar aradım ve "bak adanadan gelicem kaportası falan önemli değil motoru da önemli değil yeterki herşeyi üzerinde olsun" dedim. gel abi gel dedi. dün 14 saat içinde 1075 km yol yaptım. kırıkkale tamamen husranla sonuçlandı.
aslında defenderların bulunduğu alana gidince belki 50 tane sapasağlam defender vardı. gördüğüm ilk 110 luk defenderı almaya karar verdim çünkü muhteşem durumdaydı.sonra ilanı veren arkadaşı aradım fazla dolaşmaya gerek yok ben seçtim dedim. K54. abi K lar dışındakiler bizim deyince bütün heyecanım gitti.
ihaleyi alan mütaitin araçlarından 110 luklar tamamen bitikti. ben motoru çalışmayan içi dökük ama şanzumanı ve kupası iyi durumda olan bir araç ararken kimisinin şanzumanı yok kimisinin şaftı yok berbat hale getirmişler araçları.
iyi durumda olanlar mayıs sonunda ihaleye çıkacakmış. devlet uyanmış artık. 800 liraya mütahite satacağına 8 10 bin liraya şahısa satacak. forumda mutlaka yazılıp tartışılmıştır ama ne bileyim atladım gittim o heyecanla.
kırıkkaleden kaseriye geçtim. malum sitede 13500 liraya satılan 3 defender var kocasinanda. bordo, sarı mavi. satan arkadaş da tok satıcı belli bir kuruş aşağı inmiyor. araçlar iyi durumda muayeneleri falan tam.ama o da zaten iyi durumda almış. iki koltuk takmış sözde masraaf ettim topladım diyor.
ben otomotiv sektöründe çalıştığım için aramızdaki birçok arkadaşın korkuları bende yok. sandıktan çıkmayı bekleyen transit motoru var defendera atacağım. bunun için motoru bitik olsa da sorun değil diyorum. herkes arıyor ama 4-5000 liraya 110luk kapalı kasa dizel defender bulabileceğim birileri yada biryer bilen varsa lütfen yazsın.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53408.0suyabatmaz' Alıntı:Tüm bu masraflar üzerine: Proje - Trafik tescil - Ruhsat - Muayene + maliyetleri.