Yeniden zuzu sahibi oldum..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dr_musty Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,232

dr_musty

Kamp II
Uzun zamandır ayrı kalmıştım suzukiden ama bugün itibarıyla yeni bir suzukim var artık..zamanla fotoğraflarını paylaşacağım ve off road modifikasyonları ile ilgili bilgilerinize başvuracağım..

Etiketler

Ynt: Yeniden zuzu sahibi oldum..

Mustafa bey hayırlı olsun. Yanlış hatırlmıyorsam eskiden V6 vardı sizde.
Ortak noktaları direksiyonlarının yuvarlaklığı, diğer kısımları tamamen başka araçlar ;D
Bir süreliğine benim de kullandığım araçtır. XL7 hakkında sorunuz olursa yardıma hazırım ;)

çok teşekkür ederim bütün arkadaşlara..
ilhami bey evet v6 vardı,onun hazzı çok ayrı..
xl 7 ile ilgili sorunum oldukça sizin başınızı ağrıtacağım fazlaca :smiley:..
siz xl7 ile ilgili neler düşünüyorsunuz?

camouflage' Alıntı:
Mustafa bey hayırlı olsun. Yanlış hatırlmıyorsam eskiden V6 vardı sizde.
Ortak noktaları direksiyonlarının yuvarlaklığı, diğer kısımları tamamen başka araçlar ;D
Bir süreliğine benim de kullandığım araçtır. XL7 hakkında sorunuz olursa yardıma hazırım ;)

İlhami Hocam sahibi olmadığınız suzuki kaldı mı ? :smiley:

Arabalar ve beklentiler kişiden kişiye değişmekle birlikde özellikle Suzukinin 3k, 5k, manuel ve otomatik bir çok modeline sahip olmuş birisi olarak, Mustafa bey Suzuki konusunda tercihlerim şu şekildedir.
1- TD XL7
2- Grand Vitara
3- HDI
4- JLX
5- Jimny

Bu yeni nesil JXL-AL hariç 4x4 lerin tamamını bitirdim ;D Yaşar hocam.

o zaman size göre en iyi tercihi yapmışım... :p sizin de portföyünüz baya genişmiş..

suzuki markası maalesef bağımlılık yaratıyor. Garip bir durum aslında. Ben çok severek 12 yıldır kullandığım halde cevremdeki insanların birçoğu buna şaşırıyor ve aracın çok rahatsız , küçük ve ve kullanışsız olduğunu söyleyerek eleştiriyorlar. . Ama ben herseye rağmen aşkımı yaşamaya devam ediyorum

acaba o küçük kullanışsız diyenlerin alternatif araçları nedir ki?fiyatları karşılaştırmak lazım ondan sonra susarlar sanırım :smiley:

hayırlı olsun gule gule kullan :smiley:

km si 100bin civarı ise enjektörleri kapagını kırmadan cıkaracak bir usta bul ve cıkarttırıp temizlet+ bogaz kelebegix4 adet.. ;D kurum temizliği yaptırmadan binme .. ;)
2. aşamada 130hp ye yada 150 hp ye cıkabilmek için başparmagını oynatman kafi.. ;) 500 kagıt..

arka dif için havalı kilit yok..%100 olandan tkabilirsin..
alt muhafaza ister
2,5 dan fazla yükseltme olmuyor bildiğim..
3 cm. de kupadan yaparsın..
virajları problemli imiş yükseltmeden sonra spacer takmalısın..

aracın 1750 kg oldukca agır..fren + debriyaj sistemine baktır..hava filitresi v6 tı ile aynı..yag ve mazot filitresi için pejoculara takılman lazım..derim..

aracında pejo 806-ekspert 2.0 hdi motor'u var aklında olsun..

offroad da batarsan seni 1000 kglik jlx lerin cekebilecegi pek sanmam olmazsa paletli birilerinden yardım istersin.. ;D

3-5 aya kadar toparlanabilirsem beyaz yada gümüş..150.bin altı bende almayı kafama yazdım..bu seferde ben peşindeyim..haberin olsun.. :smiley:

hemen ustamı buldum,enjektörleri ölçtü biçti bir skıntısı yok dedi..yinede çıkartıp temizledi..
kelebek boğazı?onun hakkında bir fikrim yok malesef :smiley:
amma velakin o beygir yükseltme işi hakında biraz başını ağrutacağım oğuz abi..nerede nasıl ne kadara yaptırabilirim hususunda...
bugüne kadar hep tek çıktım araziye hiç bir aracım beni yanıltmadı..v 6 kışlık lastiklerle 6 kişi arabada bagaj ağzına kadar odun dolu çamura girdim yinede bir şekilde çıktım..bunundala tek gireriz aynı hesaba gelir :smiley:

kelebek boğazı?onun hakkında bir fikrim yok malesef

motor kapagı üst bölüm enjektörler sonrası (yag) kapagıda deniyor o bölüm de cıkınca ortaya cıkıyor..iğrenc bir vaziyet kurum kaplı oluyor ..sonrası katalizatörede bakmalı tıkalımı diye..

chiptunıng ister,, 2 saat sürüyor zaman olarak..para olarak 500..

seni önce asvalt lastıkli olarak..dinamometreye yollıyacam eşeklerini ölçtürecen.. ;) bosch marka makinede..chiptunıng sonrası tekrar edicez ..nerden nereye gelmişiz haberimiz olacak..bu işede bi yüzlük gidecek.. ;)

adresler..bende. ;) :smiley:

bu arada bp yuromazottanda şaşma ..derim. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR