KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Valla ben hiçbirşey anlamadım bu işten... Hangi mantıkla yaptılar bu işi bilmiyorum... Bizler bile bunu düşünebiliyorsak oradaki mühendisler ne iş yapıyor merak ettim..
Merhabalar,
TRT TÜRK kanalında bu sabah gördüm.
Zor yollar belgeselinde iki L 200 ün arasında Düzce yaylalarında kar buz demeden zincir takmadan gezdi.Bu akşam saat 18.00 dan sonra tekrarı var isterseniz bir bakın.
L 200 ün gittiği her yere gitti.
Arkadaşlar kesinlikle bu aracı L 200 le aynı kefeye koymuyorum ikisini mukayese etmiyorum ve haddim de değil.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
arkadaşlar ben bu aracı daha öncede haberlerde ilk gördüm ve o günden sonra gözüm arar oldu ve nihayet traktörcüler sitesinde tanişma fırsatım oldu gökhan kardeşimin dediği gibi aracın başlangıç fiyatı 100 bin tl öğle hobi aracı olarak 2. el alınacak bir araç değil bu araç kullanım alanı hafif ticari ve belediyeler ve ucra ilçelerde hastane nakıl aracı olabilir kımse hayal kurmasın hayallık bir araçta değil bildiğimiz bmc kamyonet maddi ve manevi fazlaca şişirilmiş bir araç buna bu parayı verene kadar 4 adet off-roat aracı toplarsınız baz fiyatı 100 bin onlar bunu istiyor siz verene bakın varın gerisini siz düşünün kalın sağlıcakla sevgiler saygılar ;D
Bencede İbrahim arkadaşımın dediği gibi 100 binlik bişe yok ortada fuarda da bakabilirmiyiz içine dedik bi nazla açtılar kapılarını yani çiftçilerin bu arabaya bukadar para vermeyeceğiniendileride biliyor bence
Buarada İbrahim özlettin kendini nerelerdesin
100bin TL'lik bir araç olmadığı kesin. Hadi diğer araçlar dışarıdan geliyorlar pahalılar da; burada üretilenler niye bu kadar pahalı oluyor. Bunun standartına o para verilmez. Arazi canavarı olacak bir Unimog restore etmek daha hesaplı olur.