Yerli Mengen yapımı araç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hagurel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,970

Etiketler

Ynt: Yerli Mengen yapımı araç

Güzelim arabaları arazide hırpalamaktansa böyle birşey mi alsak acaba? Tak römorka götür kemerburgaza. Sonra tekrar yükle getir. Kiri pası ile de uğraşma. Ohhh misss :smiley:

CİNCİN' Alıntı:
Güzelim arabaları arazide hırpalamaktansa böyle birşey mi alsak acaba? Tak römorka götür kemerburgaza. Sonra tekrar yükle getir. Kiri pası ile de uğraşma. Ohhh misss :smiley:

Kesinlikle katılıyorum.
Vur kır parçala masrafıda yok. Götür koy sanayiye, bir hafta sonra alırım de o kadar.
Aracımı kırdım araçsız kaldım derdide yok.
En mantıklısı bu sanırım :D

ict3055' Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum.
Vur kır parçala masrafıda yok. Götür koy sanayiye, bir hafta sonra alırım de o kadar.
Aracımı kırdım araçsız kaldım derdide yok.
En mantıklısı bu sanırım :D
Bir yarış arabasının veya bu tür bir buggy'nin maliyeti ne kadar olur acaba?

CİNCİN' Alıntı:
Bir yarış arabasının veya bu tür bir buggy'nin maliyeti ne kadar olur acaba?

kullanacağın malzemeye göre d eğişir maliyet hele yarış arabasın denildiğinde maliyet kat kat artar cünki herşeyi farklıdır yarış arabasının ve ne olursa olsun güvenlik ön planda olduğundan yaaa boşver buda olmasın denmez gibi bircok ayrıntısı var ki bu bahsettiğim off road araçları iş rally döndüğünde ise limit yok cok duygusal olmak lazım :smiley:))))

videodaki sesi bile heyecanlandırdı bunuda merakla takip ediyorum. paylaşım için teşekkürler.

arkadaşlar bu motor bir yıldan beri yatıyordu tek marşta çaktı. bitince çok güzel birşey olacak.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR