yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bhdrslck Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,274

bhdrslck

Kamp I
Yer
iskenderun
elini kornanın üzerinde hazır bekletip yeşil yanar yanmaz "diiit"leten canlılara nasıl tepki verirsiniz? eminim sinirleriniz zıplıyordur bu durumda ama bu canlıları kim insan edecek?

Etiketler
Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

En güzel yöntemim gayet ağırdan alırım. daha da yavaş davranırım yavaşça sağa geçerim el kol işareti yapmasını yada bön bön bakmasını kavga çıkmasını beklerim. Sonrada benim gibi canlıların kuralları işler.

Vallahi ben hemen geri vitese takıyorum adamın rengi değişiyor

benimde illet oldugum bir konu,biraz da asabi oldugum icin,arkadaki eger kazayla kornaya basarsa,hic hareket etmiyorum,iyice zivanadan ciktiktan sonra hareket ediyorum,
bu konuyla ilgili almanya ADAC nin bir dergisinde yazi okumustum,
adam soruyor ,yesil yanmasina ragmen ondeki arac hareket etmiyor korna calabilirmiyim diye,
cevap kesinlikle kornaya basamazsin ve ondeki araci taciz edemezsin,taa ki ondeki arac hareket edene kadar bekleyeceksin,
isiklarda serit degistirmek de yasak oldugundan

Mevlüt okuyorum.7 ceddine.Bazen de geri vites işe yarıyor.Ama buna başka çözüm bulmak gerek.Birde kadrolu ve kaliteli.AİLE ÇOCUKLARI var Magirus kullanıcıları gibi,(istisnalar kaideyi bozmz)Sanki yolu babaları yapmış.Artık usandım aractan inmekten.Bitmiyorlarki.gün gectikce ürüyorlar..

Birde bu abiler çok şanslı, hiçceza yemezler hanzoluklarından dolayı. Toplu taşıma araçlarına binin, her hareketi hatalı olan şoför arkadaşa göre tekdoğru kendi yaptığı..

Kornayla akrabalık bir tarafa gıcık bir durumda araç solladıktan sonra yolcu indirmeleri..

birde elleri geceyse eğer selektorde(dolmuşcular), devamlı ama devamlı.. ist-bakırköy sahil yolunu azami hız olarak 70 km yaptılar ve EDS koydular sağolsunlar, neyse arkadaşım 82 km cıktı diye ceza yemiş,or, geçen gün işim çıktı dolmuşa binmek zorunda kaldım adam 80-90 basıyor, bunlar kesin anlaşmalı..

arabalara amerikan kamera şakalarındaki gibi fırlatma düzeneği yaptırıcan korna için kornaya basan adama domuz pisliği fırlatıcak arkadan kornaya basan dünyayı ...tan görsün deyi yada arkaya eski sistem de düşünüp keskin bir halojen koyucan yakıcan kör olsun şerefsiz :D

örnek bir çalışma paylaşmak isterim ki şöyle ;

http://www.youtube.com/watch?v=cjyUfV3W5zk&feature=fvst

sanırım yeterli olur tövbe eder ;D ;D ;D

(zuhahaha bilgisayardan çıkan korna sesine hanım aşkım gemi mi gelmiş deminki sesi duydunmu dedi Sinop a gelen cruiser gemilerden sandı.)

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,697
Kaydolan Son Üyemiz
ege87

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR