Yılın İlk Off-road Gezisi Belgrad, Ayazağa (03.01.2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan c@n Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,980

ayazağa mehmetcan ın parkurumu yoksaaa

• Anadolu yakasý herhangi bir orman

Kullanılan: 8 44.4%
  • Anadolu yakasý yeditepe

Kullanılan: 0 0.0%
  • avrupa yakasý ayazaða belgradmý

Kullanılan: 10 55.6%

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

c@n

Kamp III
Organizasyon MEHMETCAN ın belirleyeceği parkur üzerinde gerçekleşicek

Arkadaşlar gecen organizasyonu mehmetcan yaptığı icin karga misali kendi çamurdan çıkamadı

Kimse bişey anlamadı daha yumuşak ve güzel etaplarda eğlenmeye ne dersiniz hemde keyif alarak yine camur bol yine su bol ama gezi kıvamında orta sertlikte bir off road parkurunda gerçekleşsin gelen tum araçlar keyif alsın

su geçişleri, çamur banyoları ,yan orta dik eğimler çıkışlar ve inişlerin olduğu en fazla batma çıkma süreleri için 15 dakika durulacağı bir geziye herkez adını yazdırsın emin olun çok keyifli olucak

YER VE ZAMANI TAM OLARAK KESİNLEŞTİRMEK İSTERSEK HERKEZİN AYAZAĞA DAN BELGRAD DAN ORTALAMA BİR HARİTA ÇIKARIRIZ DİE DÜŞÜNÜYORUM

c@n Opel Frontera cb pmr u kilit strap

Ynt: Yılın İlk Off-road Gezisi Belgrad, Ayazağa (03.01.2010)

Toplanma yeri,zamanı,araç donanımı, gidilecek parkur hakkında resim veya keşif..? ;)

evet can nereye götürmek istiyosun var mı keşfin neresi biliyom musun parkur durumu nasıl napıcaz donanımlar ne olmalı?

arwin' Alıntı:
Toplanma yeri,zamanı, gidilecek parkur hakkında resim veya keşif..? ;)

wallaha belgarg ararsak bulamayız belgrad bizi keser die dusunuyorum bir plan tam olarak yok sadece öneri istenilen başka yerler olursa değiştirmek üzere

açtım konuyu anadolu yakasında olursa konuyu kapattırıp adminlerimize yeni konuya kaymak veya ortak çoğunluğun seçeceği bir bölümün gezilmesi güzel olur

c@n' Alıntı:
wallaha belgarg ararsak bulamayız belgrad bizi keser die dusunuyorum bir plan tam olarak yok sadece öneri istenilen başka yerler olursa değiştirmek üzere

açtım konuyu anadolu yakasında olursa konuyu kapattırıp adminlerimize yeni konuya kaymak veya ortak çoğunluğun seçeceği bir bölümün gezilmesi güzel olur

Tamam o zaman geçen haftaki geziyi tekrarlayalım gelemeyenler ve tekrar gelmek isteyenler için...

Mehmet_Can' Alıntı:
evet can nereye götürmek istiyosun var mı keşfin neresi biliyom musun parkur durumu nasıl napıcaz donanımlar ne olmalı?

standart araçlarımıla girebileceğimiz bir yer vardı senlee gitmiştik çoğunlukla orayı planladım sence nasıl tabi organizasyon işinde senin eline su dökemeyiz ama

c@n' Alıntı:

Belirli bir plan dahilinde ve parkur bilgisinde hareket etmek herzaman faydalıdır.Arazi sonuçta, yola moloz dökülüp kapanmış yollarla karşılaşmakta var.Parkurun son hali çok önemli, o kadar aracı bide oradan çıkartmak var sonuçta..Tamam gidelim de nereye, nasıl ve hangi şartlarda gidelim.. :smiley:

Mehmet_Can' Alıntı:
Tamam o zaman geçen haftaki geziyi tekrarlayalım gelemeyenler ve tekrar gelmek isteyenler için...

yaa mantıklı ben oradan geçiş yaparım sana uymazsak geceriz sana uyarsak kalırız ben senin lastik izinden zaten hiç gitmemeye bakıorum
ama gecen haftaki yerde aklım kaldı evet mehmetcan

[attachment=2]yada böyle bi yere gitmeye ne dersiniz? ;D ;D ;D

DSC_0070.jpg

arwin' Alıntı:
Belirli bir plan dahilinde ve parkur bilgisinde hareket etmek herzaman faydalıdır.Arazi sonuçta, yola moloz dökülüp kapanmış yollarla karşılaşmakta var.Parkurun son hali çok önemli, o kadar aracı bide oradan çıkartmak var sonuçta..Tamam gidelim de nereye, nasıl ve hangi şartlarda gidelim.. :smiley:

gecen hafta mehmetcan kaşınmasaydı herkez guzel bir gezi görücekti ama mehmetcan batınca işler durdu moloz değil oo parkurda bazı yerlerde ağaç dalı bile yok gecen hafta girdik biz 4x4 hi rider ranger ve frontera ile 3 gun sonra buyuk yağmur ardındanda mehmetcan battı bence mantıklı hava bu hafta hep güneşli gecicek tahminimce etap daha kolaylaşıcaktır

saat 08.30 Ayazağa beykent üni. önü

İsim Araç Donanım

1 ...Mehmet_Can..............Samu yada RRC..............full artı full
2 .........c@n.........................frontera.................

Arkadaşlar ben şehir dışında olacağımdan katılamayacağım ama takip edebilmek için bir işaret koyuyorum.
İyi eğlenceler.

Arkadaşlar günaydın, büyük ihtimal bende yılbaşı dolayısı ile şehir dışında olacağım, ama takip etmek büyük zevk olacak....devamı için oyumu Anadolu yakası bir orman diye kullandım... :smiley: ara sıra bize de misafir gelin... :smiley: :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR