Ynt: Yine Aynı Tartışma
concrete' Alıntı:
......... Mesela Yavuzun bu konuya buyuk oranda insani iliskiler ve dostluklar acisindan bakiyor olmasi bana cok dogru gelmiyor ama birak tecrubesini ve moderatorlugunu, sadece bu ortamda olan birisi olmasi bile dusuncesini saygiyla karsilamam ve daha iyi anlamaya calismam icin yeterli.
Sn. Concrete; (Adınızı bimediğim için hitab edemiyorum)
Bu işe insani ilişkiler açısından bakmak zorundayız çükü bu işin en önemli notası bu, Örneğin İbrahim gibi bir dost u herkes yanında ister , onu kazanmak için öncelikle insani ilişkilerinizin olması gerekir.
22 ekim 2008 şunu göndermişim;
discovery-V8' Alıntı:
Arkadaşlar Buda Landrover Tarafından hazırlanmış bir eğitim filmi;
yine oldukça basit ama önemli bilgiler içeriyor, Dikkat ederseniz Diff-lock yok vinç yok kum paleti yok, Jokeyi eğiterek atın nasıl kullanılacağını öğretiyor.
http://www.dailymotion.com/relevance/search/landrover/video/x10fin_landrover-driving-technique_auto
Selamlar
17 Eylülde ise şunu
discovery-V8' Alıntı:
CT Driving school
http://www.dailymotion.com/relevance/search/camel%2Btrophy/video/xwe87_camel-trophy-driving-school_auto
Eğitimin çok çok çok önemli olduğuna inanıyorum, ama en önemli eğitim gerçek şartlarda öğretici olur, lafla olmaz, yazıyla olmaz, içine girip yaşamadan olmaz.
Diferansiyel kilidi yok, vinci yok, lastiği yok diye arazi aracı olan bir kişiyi gelmek istemesine rağmen ben araziye sokmazsam bu onu eğitmez kırar. Çok istiyorsa girer kendi eksiklerini görür kendi arzu ederse tamamlar.
Bu bahsettiklerim gezilerle ilgili başka yöne çekmeyin.
İğneada trophy ye (eğer gerçekleşseydi) her aracı olan atlayıp gitsin demiyorum, bunlar farklı şeyler, off-road a gönül vermiş yüzlerce kişi tanıyorum çoğunun yeteneği ve imkanı olmasına rağmen yarışmayı tercih etmiyorlar. Yarışacak kişiler için geçerli olan durumlar organizayon u yapan kurumlar tarafından duyuruluyor, şartları belli.
Bizim yaptığımız eğlenmek hoşça vakit geçirmek için yapılan bir hobi, yarış şartlarını bu gezilerde uygulayamayız. Çok ağır şartlarda geziler düzenlenecekse o organizasyonu yapan kişi yada kişiler kurallarını kendi koysun arzu eden şartlarını uydursun katılsın etmeyen katılmasın.
Selamlar