Yine Yeniden Hoşgeldin SUZUKİMMM :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilyasfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,106
Ynt: Yine Yeniden Hoşgeldin SUZUKİMMM :smiley:

gokhan5234' Alıntı:
arac guzel olmusda cok alcalmıs bence yaylara bır baktır kapanmıısa benzıyolar bırde ıstege baglı yukseltme yaptıra bılırsın
Merhaba gökhan bey
Bende aracın yere baya yakın oldugunu düşünüyorum bu bahsettiginiz yaylar kısalıp uzuyabiliyomu :smiley: yükseltme aslında 10cm filan olsa fena olmaz gibi ama aracın şuan port bagaj olmasına ragmen dengesi mükemmel 3 kapıda port bagaj rüzgarı tutar hatta aracı uzun yolda bazen sallardı fakat bu aracın 5 kapı uzun şase olmasındamı ne herşey mükemmel diger araçta 100km hızı geçince vibrasyona başlardı bunda 120-130tık yok ve araç neredeyse bir binek araç sispansiyonlar mükemmel hiç sarsmıyo içerde tık ses yok virajlarda savurma yok acaba araç yükselirse bu dengeler bozulurmu arazide pek işim olmadıgından önemsemedim ama ışıkta filan durunca yanımdakı bir çok araçla aynı seviyede araç ;D jip dedigimizde biraz yüksek olması lazım spor arabam varkende yerde giderdik yere pısıktı jipe bindik gene yere pısık gidiyoz yukarılar yarmıyomu ne bize ;D(ama oturdugum semtte 2 tane daha var aynı 5 kapı bu model geceligin çaktırmadan yanyana getirdim arabaları :D 2siylede aynı yükseklikte orjinali bu sanırım)

Etiketler

MİCOMİCO' Alıntı:
Yan korumalar göz aldatıyor. Aracı yere daha yakın gösteriyor.Aslında bu tür yan korumaları arazi araçlarında tavsiye etmiyoruz. aracın arazi kabiliyetini azaltıyor ama aracada kalemgibi güzel bir görüntü verdiği tartışılmaz.
Abi belirttigin yan demirler için bende aynı fikirdeyim ama güzel bir görüntü veriyo hemde baya saglam şuan içinde ona basıp port bagaja uzanmam daha rahat biliyosun arazidede pek işimiz yok şimdilik dursun bakalım :smiley:

oldu oldu oluyor her gun guzel oluyo bu suzu mahşallah be korumada bagajda harika yan basamak ve lastık biraz özel işi sen nasıl istersen suzu o sekli alır istersen alcalta yukselte bilirsin resim deki gibi ;) ;D seçim senın guzel gonlune kalmış ilyas kardeşim ;) ;D ;D

814200525026PM10521.jpg

n752135279_2537140_6815.jpg

Baran 54' Alıntı:
oldu oldu oluyor her gun guzel oluyo bu suzu mahşallah be korumada bagajda harika yan basamak ve lastık biraz özel işi sen nasıl istersen suzu o sekli alır istersen alcalta yukselte bilirsin resim deki gibi ;) ;D seçim senın guzel gonlune kalmış ilyas kardeşim ;) ;D ;D
Saolasın ilk fotodan sonra aracı yere yakınmı yapsam ne diye düşünmeye başladım ;D ;D ;D ;D şaka biyanada aracı satılıga çıkardım arkadaşlar hiç hesapta olmayan ufak bi miras geldi 20bintl cik :D bende grand vitara alıyım para çarcur olmasın dedim aracı sahibinden coma attım bilginize sunulur ama aciliyetide yok bu kadar yaptırdım ne zaman satılırsa yani :smiley: herkese selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR