ilyasfb
Kamp II
Ynt: Yine Yeniden Hoşgeldin SUZUKİMMM 
Bende aracın yere baya yakın oldugunu düşünüyorum bu bahsettiginiz yaylar kısalıp uzuyabiliyomu
yükseltme aslında 10cm filan olsa fena olmaz gibi ama aracın şuan port bagaj olmasına ragmen dengesi mükemmel 3 kapıda port bagaj rüzgarı tutar hatta aracı uzun yolda bazen sallardı fakat bu aracın 5 kapı uzun şase olmasındamı ne herşey mükemmel diger araçta 100km hızı geçince vibrasyona başlardı bunda 120-130tık yok ve araç neredeyse bir binek araç sispansiyonlar mükemmel hiç sarsmıyo içerde tık ses yok virajlarda savurma yok acaba araç yükselirse bu dengeler bozulurmu arazide pek işim olmadıgından önemsemedim ama ışıkta filan durunca yanımdakı bir çok araçla aynı seviyede araç ;D jip dedigimizde biraz yüksek olması lazım spor arabam varkende yerde giderdik yere pısıktı jipe bindik gene yere pısık gidiyoz yukarılar yarmıyomu ne bize ;D(ama oturdugum semtte 2 tane daha var aynı 5 kapı bu model geceligin çaktırmadan yanyana getirdim arabaları
2siylede aynı yükseklikte orjinali bu sanırım)
Merhaba gökhan beygokhan5234' Alıntı:arac guzel olmusda cok alcalmıs bence yaylara bır baktır kapanmıısa benzıyolar bırde ıstege baglı yukseltme yaptıra bılırsın
Bende aracın yere baya yakın oldugunu düşünüyorum bu bahsettiginiz yaylar kısalıp uzuyabiliyomu