Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,318
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

tabi canım burası buzdolabı cenneti senın kuzen yaptırır burda

Etiketler

12/24 volt ekovatlar var... biraz bakır boru, ufak bir fan ve radyatör.. bu iş çözülüyor.. sizin oralar malzeme cenneti... bizim burda da burakın birkaç müşterisi var... direk onlarla çözeriz.. bakalım cmt gününü bekliyorum.. ;D

ya bu arada m3 nasıl litre birimine çevriliyordu???

yoksa ikisi aynı mıydı???

günaydın, ne güzel işte Kürşad trafikteki magandalara karşı siper almışsın eee kapılarda özel protokol uyguluyorlar birde kırmızı halı sedilermi bir daha araba filan yıkatmazsın ;D

kürşad girecem çekim sonrası ormana diyorsan, makinayı kapıp geleyim.. çekimlerde de asistanlık yaparım

ben genede derimki arb buzdolabı ondan saçma otekı bufe gibi ses yapar 2 tane arb alarım ben bırtane kendıme alıcam bır tanede ortak alarım yeter

Abi bizim kızla iyi anlaşıyorlar, onun yüzü gözü hürmetine hala kalabiliyor zaten. Ev değişikliği, birde okula alıştırmalar başlayacak birde kadın da değişirse çocukcağız noluyoruz olacak. Bu sebeple bekliyoruz, okula alıştırma bitsin, dediğin gibi olucak.

red34' Alıntı:
Burak kısa ve öz yapılacak iş.... ??? kapı açılıyor kadının poposuna basıyorsun tekmeyi....

bence sepeti bütün tavana yay daha güzel durur ve üstteki sisleride ona sabitle hatta benimkinde olduğu gibi önünede tel çekki taştan sopadan korunsun... sen yaptır bende üste bir sepet atmak istiyorum seninkine göre bende yaptırırım olmazsa......

Cem, kompresörlü buzdolabı ve kompresör markası da Danfos olsun bence.

cemtascioglu' Alıntı:
ben genede derimki arb buzdolabı ondan saçma otekı bufe gibi ses yapar 2 tane arb alarım ben bırtane kendıme alıcam bır tanede ortak alarım yeter

abi bi sorun bizdede senin gibi tavan barı var ya... onlar gereksiz yere sepeti 6-7 cm yukarı çıkartıyo.. onu söksem mi acaba??
ben bir yapayım... bizim burda bir usta var.. sanatkar bir adam... adamın işçiliğine bakarız. ona göre srayla yaptırırz... bu piyasanın adamı olmadığı için
düşük fiyat veriyor.. ;D ;D mevzuya uyanana kadar yaptırırz bayağı bişiler.. ;D ;D

mesela yarım boy yaptırayım dedim... 200 tl dedi... herşey dahil. şimdi dese dese en fazla 500 dicek.. ;D normalde bizde boy sepetle yanlış bilmiyorsam 1000 tl üzerinde ;D

cem kardeşş... arbnin dolaplarıda ucuz değil... ayrıca arb dolap ne kadar ses yapıyorsa buda o kadar ses yapacak.. ;D ;D

kasap dolabı yapmayacağız herhalde ;D ;D

yok yok girmem heralde bir haftada iki çılgınlık fazla