Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,245
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

burak bu arada eltesan sana döndü mü fiyat için??

Etiketler

cem cemm..

bu arada cmt müsait olursan senle şu ikitelliye bi gidelim... bakalım bana göre bişiler var mı???

cemtascioglu' Alıntı:
cem kardeşş... arbnin dolaplarıda ucuz değil... ayrıca arb dolap ne kadar ses yapıyorsa buda o kadar ses yapacak..

kasap dolabı yapmayacağız herhalde

;D ;D
dıyorsun

bi az sabrettt... azıcık sabret... cmt kadar ;D ;D tam bilgi alayım... ona göre sende al arb ni yada alma... ben sana yapayım ;D ;D ;D

acele etme...

cemtascioglu' Alıntı:
olur gıderız ama hafta ıcı cmt full lum

neyine fulllsün... uyuz herif... o zaman cuma gidelim.... anaaaa.. bugün perşembe olmuşşş ;D ;D

bu haftada bitti ;D

olm arb senin sayende türkiyede satış rekorları kırmaya başladı.. sana yakında plaket gönderecekler ben söliiimmmm ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:
tamam cuma gıderız full um oglum hanımla takılcaz bosuycak

;D ;D ;D ;D ;D

bende öyle yapıcam.... bahçeye çim dikme, evi güzelleştirme operasyonları yapmam lazım...
yoksa bahçede çadır kurmak zorunda kalacağım ;D ;D

yaw bu arka koltukları bende kaldırsam ..... salon salomanj bir şeyler yapsam.... ;D sevdim bu fikri buzdolabı ( Kİ SİZİN ALACAĞINIZ YADA YAPACAĞINIZ YOK ) ocak mocak vs vs koysam acaba nasıl olur... ???

Cihanın dolap zaten danfos komp.lu bildiğim kadarıyla.

cemtascioglu' Alıntı:
burak cıhaz ARB marka yanı gata en ıyı kalıte cıhanın arabada vardı dıkkat ettınmı adan dolabı actı 4 derecede ıcınden buhar cıkıyordu

red34' Alıntı:
yaw bu arka koltukları bende kaldırsam ..... salon salomanj bir şeyler yapsam.... ;D sevdim bu fikri buzdolabı ( Kİ SİZİN ALACAĞINIZ YADA YAPACAĞINIZ YOK ) ocak mocak vs vs koysam acaba nasıl olur... ???

abi bide başıma ocak mocak çıkartma... ondan sonra sana zorla kamp kurdururum... senin bagaj kapağına mangal yapalım ;D ;D

açılınca mangal olsun ;D ;D ;D

red34' Alıntı:

ufak bıde mutfak donersın koseye bırde ufak tekne wc sı tamamdır bulent abi ;D ;D otekı koseyede kose takımı hah tam oldu sımdı senın arac musayıt

yok yok... bu gidişler bırakıcaz off roadu...karavancılığa başlıcaz... vitaracamp, dicsocamp ve navaracamp modellerini sürücez piyasaya ;D ;D ;D

gidişat onu gösteriyo... az kaldı