KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ilginc aslinda onlarin alti oturmadan gecmesi baya derin gorunuyor, disconun bile alti oturmus. onden biz gidelim bunlar boyle yapicaksa bizim low 1 onlarin 2 cekerden daha iyi kaziyor sen merak etme ;D
ohoo siz ormanda batinca anlasma yapip yayinlamiyormusunuz batislari ;D Mert ama guzel yerde batmissin oraya kesin girerdim bende canim cekti batmanin hakkini vermissin ;D
ohoo siz ormanda batinca anlasma yapip yayinlamiyormusunuz batislari ;D Mert ama guzel yerde batmissin oraya kesin girerdim bende canim cekti batmanin hakkini vermissin ;D
abi aslında ilk geçişimizde orası öyle değildi... inanılmaz rahat geçtik... ama dönüşte bu arkadaşlar biraz kazdı... sonra ben direk kutup ayısının ormanda yaptığı gibi mezar kazdım... bundan sonra ordan kimse geçemez... ;D ;D
ilginc aslinda onlarin alti oturmadan gecmesi baya derin gorunuyor, disconun bile alti oturmus. onden biz gidelim bunlar boyle yapicaksa bizim low 1 onlarin 2 cekerden daha iyi kaziyor sen merak etme ;D
uzun ve ağır arabanın dezavantajları tam işte böyle bir şey ,birde beni düşün sen orada 3500 kg ile ama allhtan arka,orta % 100 kilit ,önlerede arb geliyor , tabi araba oturduktan sonra hepsi boş mert ,hiç biri iş yapmaz ,sadece vinç
kürşat tekniği ,senin daldığın gibi gazlı girmek , ama zemine bakmak lazım ,taş kaya maya varsa ,alırsın karpuzu eline, gaz yoksa direk vinçle geçmek başka yolu yok , ,birde bu tc sistemi bu tip zeminlerde çok zor , yürütmez arabayı