Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 316,820
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Tempus' Alıntı:
ilginc aslinda onlarin alti oturmadan gecmesi baya derin gorunuyor, disconun bile alti oturmus. onden biz gidelim bunlar boyle yapicaksa bizim low 1 onlarin 2 cekerden daha iyi kaziyor sen merak etme ;D

yok yok hiç merak etmiyorum.... cem yada tolgadan jeneratörü alıcam... çay demleyip seyredicem ;D ;D

hep beraber otururuz işte... uzun sürerse mangal falan yakarız ;D ;D

Etiketler

tolgas' Alıntı:
ayrıca o koydugu vıdeoların hıcbırınde bızım gırdıgımız yere gırmedı mert abı onuda belırtmek ısterım ;D

daha öncede açıkladım... izi kurtarmak için bekledim ben orda ;D ;D

biliyorsun ki bizim arabalar kumda direk yürüyor ;D ;D

Tempus' Alıntı:
ormandaki dostluk dedikleriniz bunlarmiydi , ;D ;D ;D

dostluk yeminimizi dün akşam cem bozmuş... ben gece geç saat farkettim.. e dedim bende eteğimdekileri bir dökeyimmm ;D ;D

tolgas' Alıntı:
kumda yürüyomu bence sürünüyo ;D

aaa tolgacım rica ederimm.... ;D ;D

ilk götürdüğünüz kumdaki surat ifadeni unutma sakın... ;D

cem böle demişti bak... h.s s...r... burda da batmadı lan bu ;D ;D ;D ;D ;D

ohoo siz ormanda batinca anlasma yapip yayinlamiyormusunuz batislari ;D Mert ama guzel yerde batmissin oraya kesin girerdim bende canim cekti :smiley: batmanin hakkini vermissin ;D

Tempus' Alıntı:
ohoo siz ormanda batinca anlasma yapip yayinlamiyormusunuz batislari ;D Mert ama guzel yerde batmissin oraya kesin girerdim bende canim cekti :smiley: batmanin hakkini vermissin ;D

abi aslında ilk geçişimizde orası öyle değildi... inanılmaz rahat geçtik... ama dönüşte bu arkadaşlar biraz kazdı... sonra ben direk kutup ayısının ormanda yaptığı gibi mezar kazdım... bundan sonra ordan kimse geçemez... ;D ;D

Tempus' Alıntı:
ilginc aslinda onlarin alti oturmadan gecmesi baya derin gorunuyor, disconun bile alti oturmus. onden biz gidelim bunlar boyle yapicaksa bizim low 1 onlarin 2 cekerden daha iyi kaziyor sen merak etme ;D

kürşat mertin oturduğu yerde ,disco yürümez ,yürürde çok gazlı girip çıkması lazım ,birde kilit mevzusu var tabi :D

mertozzy' Alıntı:
aaa tolgacım rica ederimm.... ;D ;D

ilk götürdüğünüz kumdaki surat ifadeni unutma sakın... ;D

cem böle demişti bak... h.s s...r... burda da batmadı lan bu ;D ;D ;D ;D ;D

ben sölemeseydım işin sırrını sen hala orda ılerı gerı yapıyodun ;D;D;D

cihanülker' Alıntı:
kürşat mertin oturduğu yerde ,disco yürümez ,yürürde çok gazlı girip çıkması lazım ,birde kilit mevzusu var tabi :D

yok abi... arkada gez verip gelecek mesafe yok... arkamız dere yatağıydı ;D ;D

pis çakıldım ama ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
yok abi... arkada gez verip gelecek mesafe yok... arkamız dere yatağıydı ;D ;D

pis çakıldım ama ;D ;D

uzun ve ağır arabanın dezavantajları tam işte böyle bir şey ,birde beni düşün sen orada 3500 kg ile ama allhtan arka,orta % 100 kilit ,önlerede arb geliyor , tabi araba oturduktan sonra hepsi boş mert ,hiç biri iş yapmaz ,sadece vinç :D

kürşat tekniği ,senin daldığın gibi gazlı girmek , ama zemine bakmak lazım ,taş kaya maya varsa ,alırsın karpuzu eline, gaz yoksa direk vinçle geçmek başka yolu yok , :D ,birde bu tc sistemi bu tip zeminlerde çok zor , yürütmez arabayı

R lerı kuvvetlı LR ların ama yınede cıkamadı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR