KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
evet Tolga nın dediği doğrudur oraya girmek için baya içeri dalmamız gerekiyor buda rotamızdan sapma anlamına gelir bence eğer sizde kabul ederseniz orayı 2 mayıs programına ekleyebiliriz hem daha rahat olur hemde vakit kaybı yaşamamış oluruz ama karar yine de sizlere ait......
2.gün proramı ise şöyle arkadaşlar....sabah kahvaltısından sonra sislioba köyüne geçiyoruz ve sınır boyunda manevralara başlıyoruz..... köy dönüşü yine orman içinden sınır bölgesinde manevralara devam ediliyor isteyenler batıyor istemeyenler çekiyor modunda devam edilecek öğleden sonra beğendik köyüne geciliyor...gerekli izni alabilirsem askeri bölgede bulgar sınırına kadar gidilerek gezimize devam ediyoruz....eğer izin alamazsak sahilde sınıra 500 metre mesafede sahilde kum geçişleri yapmaya devam edilecek ve bölgedeki yerler dolaşılacaktır....akşam yine liman lokantasında rakı ve taze balıklarımız yerken muhabbete devam edilecek ve MERT e sigara terapisi yapılacaktır.... ;D ne kadar dayanır onu bilemiyorum.... gece sahilde çay ve kahve servisimiz vardır.....
akşam yine liman lokantasında rakı ve taze balıklarımız yerken muhabbete devam edilecek ve MERT e sigara terapisi yapılacaktır.... ;D ne kadar dayanır onu bilemiyorum.... gece sahilde çay ve kahve servisimiz vardır.....
abi valla dayanmaya çalışıyorum.... şu an 3 günün içindeyim... aklımla içmek istiyorum bazen, ama ,içesim yok... yani beynim istiyo ama bedenim reddeediyooo... ama ilk rakı sofrasında belli olacak durumum ;D ;D ;D eğer rakı sofrasını aşarsam sorun kalmaz diye düşünüyorumm...
3.gün pazar sabahı otelde kahvaltımızı yaptıktan sonra dönüş hazırlıklarına başlıyoruz öğle civarı dönüş yolumuz olarak aradan direkt olarak iğneada-demirköy ve yenice hattını kullanarak pınarhisar vize saray yolundan dönüşe geçiyoruz saraydan sonra isterseniz eski istanbul yolunu kullanara istanbula dönebiliyoruz ..o hat olmazsa saray çerkezköy yolunu kullanarak istanbula dönüş yapıyoruz....dönüş saatine ve durumuna göre rotayı daha sonrada belirleyebiliriz.....
evet Mert öyle bir etabımız var ....daaaa sınır güvenliği acısında sıkıntı yaşamamak adına beni cok iyi takip etmeniz gerekiyor girecek olduğumuz etap zaten sınırı belirleyen rezovo deresi boyunca olacak birde sınır devriyeleri var bakalım orada göreceğiz uygulamayı.....olmazsada Kürşat ın dediği gibi diplomatik bir sorun yaşatır ortalığı karıştırırız.... ;D
Bülen Abi maalesef havanın yağışlı olacağı duymunu alan sevgili eşim ve arkadaşları programımı sbote ettiler ve beni Beylerbeyi Sarayına gitmeye mecbur bıraktılar :'(
Arz ederim..