Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 317,038

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

yanlız kastro eskısı gıbı degıl deredekı kaplumbaglar falan hep öldü baraj kurdukları için

evet Tolga nın dediği doğrudur oraya girmek için baya içeri dalmamız gerekiyor buda rotamızdan sapma anlamına gelir bence eğer sizde kabul ederseniz orayı 2 mayıs programına ekleyebiliriz hem daha rahat olur hemde vakit kaybı yaşamamış oluruz ama karar yine de sizlere ait...... ;)

2.gün proramı ise şöyle arkadaşlar....sabah kahvaltısından sonra sislioba köyüne geçiyoruz ve sınır boyunda manevralara başlıyoruz..... ;) köy dönüşü yine orman içinden sınır bölgesinde manevralara devam ediliyor isteyenler batıyor istemeyenler çekiyor modunda devam edilecek öğleden sonra beğendik köyüne geciliyor...gerekli izni alabilirsem askeri bölgede bulgar sınırına kadar gidilerek gezimize devam ediyoruz....eğer izin alamazsak sahilde sınıra 500 metre mesafede sahilde kum geçişleri yapmaya devam edilecek ve bölgedeki yerler dolaşılacaktır....akşam yine liman lokantasında rakı ve taze balıklarımız yerken muhabbete devam edilecek ve MERT e sigara terapisi yapılacaktır.... ;D ne kadar dayanır onu bilemiyorum.... ;) gece sahilde çay ve kahve servisimiz vardır..... :D

red34' Alıntı:
akşam yine liman lokantasında rakı ve taze balıklarımız yerken muhabbete devam edilecek ve MERT e sigara terapisi yapılacaktır.... ;D ne kadar dayanır onu bilemiyorum.... ;) gece sahilde çay ve kahve servisimiz vardır..... :D

abi valla dayanmaya çalışıyorum.... şu an 3 günün içindeyim... aklımla içmek istiyorum bazen, ama ,içesim yok... yani beynim istiyo ama bedenim reddeediyooo... ama ilk rakı sofrasında belli olacak durumum ;D ;D ;D eğer rakı sofrasını aşarsam sorun kalmaz diye düşünüyorumm...

kaptan... bu arada cemlerle yaptığımız gibi bir bilinmez etabımız olacak mı???..

3.gün pazar sabahı otelde kahvaltımızı yaptıktan sonra dönüş hazırlıklarına başlıyoruz öğle civarı dönüş yolumuz olarak aradan direkt olarak iğneada-demirköy ve yenice hattını kullanarak pınarhisar vize saray yolundan dönüşe geçiyoruz saraydan sonra isterseniz eski istanbul yolunu kullanara istanbula dönebiliyoruz ..o hat olmazsa saray çerkezköy yolunu kullanarak istanbula dönüş yapıyoruz....dönüş saatine ve durumuna göre rotayı daha sonrada belirleyebiliriz.....

evet Mert öyle bir etabımız var ....daaaa sınır güvenliği acısında sıkıntı yaşamamak adına beni cok iyi takip etmeniz gerekiyor girecek olduğumuz etap zaten sınırı belirleyen rezovo deresi boyunca olacak birde sınır devriyeleri var bakalım orada göreceğiz uygulamayı.....olmazsada Kürşat ın dediği gibi diplomatik bir sorun yaşatır ortalığı karıştırırız.... ;D

evet evet... akşam anahaberlere çıkarız.... ;D dereyolundan canlı bağlantı ;D ;D

ha birde seni direkt olarak askere alırlar.... ;D demek sen sınırda gezmeyi cok seviyorsun diye.....üstüne üstlük birde sınır nöbeti...... ;D ;D

red34' Alıntı:
Muharrem kardeşim hafta sonu sana baktım göremedim polonez civarında... ;)
Bülen Abi maalesef havanın yağışlı olacağı duymunu alan sevgili eşim ve arkadaşları programımı sbote ettiler ve beni Beylerbeyi Sarayına gitmeye mecbur bıraktılar :'(
Arz ederim..

sağlık olsun kardeşim iş kazası diyelim buna.... ;D nasıl olsa yaz geliyor sende sıcak bir günde hadi beylerbeyi sarayına gidelim diyebilirsin...... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR