KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar, cuma öğlen yol yemeği için perşembe günü Metro'ya gidilecektir.yol yemeğimiz...dilli, dana jambonlu ve kaşarlı sandwiçtir. havanın sıcak olması nedeniyle rus salatası yerine mayonez alma taraftarıyım, ne dersiniz....Mert içecek durumu nedir, takviye lazım olacak mı? ve farklı özel bir şey isteyen var mı?
abi takviye gerekli... 3-4 kola 3-4 bira kaldı... özel istek yoktur... yol yemeğine uyarım her türlü... kahvaltı işini napıyoruz? benim hatun öyle 2 saat falan dayanamaz.. ben ona bi börek falan bişi aliim mi acaba???
arkadaşlar, cuma öğlen yol yemeği için perşembe günü Metro'ya gidilecektir.yol yemeğimiz...dilli, dana jambonlu ve kaşarlı sandwiçtir. havanın sıcak olması nedeniyle rus salatası yerine mayonez alma taraftarıyım, ne dersiniz....Mert içecek durumu nedir, takviye lazım olacak mı? ve farklı özel bir şey isteyen var mı?
Cemin dediğide olur yada çerkezköyde çay börek yada poğaça olabilir farketmez bence sndviçleri dereköyden sonra kullanabilriz ...asıl kahvaltı çerkezköy derim ben... yok sandviç derseniz 2 katını alın derim ... dereköy sonrası lazım fazla da doymayalımki akşama balık rakı var arkadaşlar....ama tercih sizindir....ben uyarım.........
Cemin dediğide olur yada çerkezköyde çay börek yada poğaça olabilir farketmez bence sndviçleri dereköyden sonra kullanabilriz ...asıl kahvaltı çerkezköy derim ben... yok sandviç derseniz 2 katını alın derim ... dereköy sonrası lazım fazla da doymayalımki akşama balık rakı var arkadaşlar....ama tercih sizindir....ben uyarım.........
kaptan ne doyması yaa... 6 da ayağa diktin bizi zaten... akşama dediğin yemek 8 de falan anca olur... abi 14 saat var... ben o arada 2 ekmek yerim yawww ;D ;D ;D
şimdi zon duruma karar verelim... eğer bir kahvaltı mekanı varsa, herkes oraya kadar yiyecek ufak tefek bişiler alsın... yoksa... işte bunu bilmiyorum... ;D ;D
cocuğum yazdım ya karar verilecek... tercihim çerkezköyde pastanede sabah kahvaltısı amaaaa karar sizdeeee.....özlem ve gülden ac kalmamalı ona göre...
cocuğum yazdım ya karar verilecek... tercihim çerkezköyde pastanede sabah kahvaltısı amaaaa karar sizdeeee.....özlem ve gülden ac kalmamalı ona göre...
evladım ne köy kahvaltısı yaa... direkt olarak pastane muhabbeti bence sandviçler dereköyden sonra fıstık gibi olur temiz havada orman içinde birde çay patlatırız orada fıstık gibi olur....ama herkes benim kadar dayanamıyor özellikle bayanlar ve cocuklar var onlara göre ayarlama yapmalıyız...