Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 316,960
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

arkadaşlar, cuma öğlen yol yemeği için perşembe günü Metro'ya gidilecektir.yol yemeğimiz...dilli, dana jambonlu ve kaşarlı sandwiçtir. havanın sıcak olması nedeniyle rus salatası yerine mayonez alma taraftarıyım, ne dersiniz....Mert içecek durumu nedir, takviye lazım olacak mı? ve farklı özel bir şey isteyen var mı?

Etiketler

abi takviye gerekli... 3-4 kola 3-4 bira kaldı... özel istek yoktur... yol yemeğine uyarım her türlü... kahvaltı işini napıyoruz? benim hatun öyle 2 saat falan dayanamaz.. ben ona bi börek falan bişi aliim mi acaba???

olcaytogezer' Alıntı:
arkadaşlar, cuma öğlen yol yemeği için perşembe günü Metro'ya gidilecektir.yol yemeğimiz...dilli, dana jambonlu ve kaşarlı sandwiçtir. havanın sıcak olması nedeniyle rus salatası yerine mayonez alma taraftarıyım, ne dersiniz....Mert içecek durumu nedir, takviye lazım olacak mı? ve farklı özel bir şey isteyen var mı?

bnde ufak bır buzdolabı var 10 lt gıbı valla sandavic yaparım ılk etap yolda kahvaltı yaparız 10 gıbı guzel bır yerde

Cemin dediğide olur yada çerkezköyde çay börek yada poğaça olabilir farketmez bence sndviçleri dereköyden sonra kullanabilriz ...asıl kahvaltı çerkezköy derim ben... yok sandviç derseniz 2 katını alın derim ... ;) dereköy sonrası lazım fazla da doymayalımki akşama balık rakı var arkadaşlar....ama tercih sizindir....ben uyarım.........

yaww kaptan
kahvaltı programı var mı???... yolluk mu alıcaz yanımıza???? nedir yani neee??? ;D ;D ;D

red34' Alıntı:
Cemin dediğide olur yada çerkezköyde çay börek yada poğaça olabilir farketmez bence sndviçleri dereköyden sonra kullanabilriz ...asıl kahvaltı çerkezköy derim ben... yok sandviç derseniz 2 katını alın derim ... ;) dereköy sonrası lazım fazla da doymayalımki akşama balık rakı var arkadaşlar....ama tercih sizindir....ben uyarım.........

kaptan ne doyması yaa... 6 da ayağa diktin bizi zaten... akşama dediğin yemek 8 de falan anca olur... abi 14 saat var... ben o arada 2 ekmek yerim yawww ;D ;D ;D

şimdi zon duruma karar verelim... eğer bir kahvaltı mekanı varsa, herkes oraya kadar yiyecek ufak tefek bişiler alsın... yoksa... işte bunu bilmiyorum... ;D ;D

cocuğum yazdım ya karar verilecek... ;) tercihim çerkezköyde pastanede sabah kahvaltısı amaaaa karar sizdeeee.....özlem ve gülden ac kalmamalı ona göre... :smiley:

red34' Alıntı:
cocuğum yazdım ya karar verilecek... ;) tercihim çerkezköyde pastanede sabah kahvaltısı amaaaa karar sizdeeee.....özlem ve gülden ac kalmamalı ona göre... :smiley:

abi böyle köy kahvaltısı gibi mi??? yoksa poğaa börek mi??? ;D ;D

evladım ne köy kahvaltısı yaa... :D direkt olarak pastane muhabbeti bence sandviçler dereköyden sonra fıstık gibi olur temiz havada orman içinde birde çay patlatırız orada fıstık gibi olur....ama herkes benim kadar dayanamıyor özellikle bayanlar ve cocuklar var onlara göre ayarlama yapmalıyız...

ama yolda yeni acılan bir yer bulursakta dalarız köy kahvaltısına .... ;) neden olmasın.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR