KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
suzuki saver a atfen yazıyorum.... bazı arkadaşlar land rover ın gücünü gördüğü için bizim saflarımıza geçmeye karar verdi...
yılın bombasııııı
CEM KARDEŞİM LAND ROVER ALDI ;D ;D
ama anlayamadığım şey, kürşat nasıl karşı safha geçti de suzi aldı... hala ona yanıyorum... içten içe ağlıyorum... ha be kürşatımmm ahhh... ne yaptın yaaaa.... ;D ;D
suzuki saver a atfen yazıyorum.... bazı arkadaşlar land rover ın gücünü gördüğü için bizim saflarımıza geçmeye karar verdi...
yılın bombasııııı
CEM KARDEŞİM LAND ROVER ALDI ;D ;D
ama anlayamadığım şey, kürşat nasıl karşı safha geçti de suzi aldı... hala ona yanıyorum... içten içe ağlıyorum... ha be kürşatımmm ahhh... ne yaptın yaaaa.... ;D ;D
;D ;D ;D abı cemle kursad arasında 50 kere tlf actım. gelısmelerı sanıye sanıye takıp ettım...bende cok heyecanlandım ne yalan soylıyım.... cem kardesım aramıza hosgeldın ;D ;D ;D ;D
duyduk duymadık demeyin..... cem kardeşimiz bugün itibariyle doğru yolu bulmuştur... kendiside bizler gibi land rover ın gücünü anlamış olup kürşatın discoveryisini almıştır.... ;D ;D
eyyyy ahaliiiiii......
bundan böyle kürşat karşı safha geçmiş ve cemin suzisini almıştır.... evet evet yanlış duymadınız... kürşat artık yoldan çıkmıştır... katli vaciptir... ;D ;D ;D
eheheheeee... gs fb arasındaki futbolcu transferleri gibi korkunç olaylar bunlar... ;D ;D ;D
hayırlısı olsun diyelim..... ;D arabalar ekipte kaldı hiç olmazsa....o kadar masraf yaptılar ....her ikiside karlı cıktı bu işten.....tabi işin gırgırı bir süre devan edecek herhalde..... ;D bizi izlemeye devam edin..... transferle ilgili resimler muhabirlerimizden beklenmektedir... ;D en kısa zamanda sayfamıza servis edilecektir......
arkadaşlar şu an olcayto ile canlı yayındayız... kendisininb tansiyonu düştü, küçük dilini yuttu... konuşamıyor... lütfen kendisine biraz destek olalım...
olcayto... bugünler gelir geçer.... land rover kalır... ;D ;D
hayırlısı olsun diyelim..... ;D arabalar ekipte kaldı hiç olmazsa....o kadar masraf yaptılar ....her ikiside karlı cıktı bu işten.....tabi işin gırgırı bir süre devan edecek herhalde..... ;D bizi izlemeye devam edin..... transferle ilgili resimler muhabirlerimizden beklenmektedir... ;D en kısa zamanda sayfamıza servis edilecektir......
eeeee...hiç biriniz bundan sonra bana bir laf etmesin...hele de Cem....birader senin rengin ne renk.....trakya seni bozdu ya ...iyi gelmedi...hele LR'ye çektirmek.....
Kürşad,..hani LR'den başka araç tanımıyordun...noooldu...ama son zamanlarda sinyaller gelmeye başlamıştı...anlamadık....Suzi falan.... : : :