KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tolga cım benim yükseltme kiti amerika nissandan onaylı ve tabiki amerikadan getirdik...kit.. jantlar..lastik ve arka kapak hepsi 8.000 usd tutmuştu...ama şimdi ne kadardır bilemiyorum.....
arkadaşlar ben mayıs ortası asosa gidiyorum, etap çıkartmaya.. orda güzel inişler var ve dere geçileri var ;D ;D ;D
ama şimdiden karar verin.. ona göre bende binekle giderim.. hatta doluşur 3 arabaya gideriz.. ama bana sorarsanız anlamsız olur... orda güzel parkurlar var...
toplamda 12 inç yükseldi ...yeni çamur lastikleriyel beraber 25-26 cm ye yükseldi arac...... Mert rota cokta vakit... ??? yoksa ida dağı tarafında güzel yerler var....
Abi... iğneada da aynıyı... tarihi gezintiyi pazar dönüş yolunca yapalım bence... cmt offroad... zaman artarsada cmt akşamüstü tarihi yer gezeriz... ;D ;D ;D
kimse binek falan gelmesin... burak hariç... oda duru yüzünden...
Abi... iğneada da aynıyı... tarihi gezintiyi pazar dönüş yolunca yapalım bence... cmt offroad... zaman artarsada cmt akşamüstü tarihi yer gezeriz... ;D ;D ;D
kimse binek falan gelmesin... burak hariç... oda duru yüzünden...