Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 318,607
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

bülent abi sana bişi sorucam sen yükseltme kitini nerden getirdin bide nekadara maloldu

Etiketler

Tolga cım benim yükseltme kiti amerika nissandan onaylı ve tabiki amerikadan getirdik...kit.. jantlar..lastik ve arka kapak hepsi 8.000 usd tutmuştu...ama şimdi ne kadardır bilemiyorum.....

arkadaşlar ben mayıs ortası asosa gidiyorum, etap çıkartmaya.. orda güzel inişler var ve dere geçileri var ;D ;D ;D

ama şimdiden karar verin.. ona göre bende binekle giderim.. hatta doluşur 3 arabaya gideriz.. ama bana sorarsanız anlamsız olur... orda güzel parkurlar var...

toplamda 12 inç yükseldi ...yeni çamur lastikleriyel beraber 25-26 cm ye yükseldi arac...... Mert rota cokta vakit... ??? yoksa ida dağı tarafında güzel yerler var....

Abi... iğneada da aynıyı... tarihi gezintiyi pazar dönüş yolunca yapalım bence... cmt offroad... zaman artarsada cmt akşamüstü tarihi yer gezeriz... ;D ;D ;D

kimse binek falan gelmesin... burak hariç... oda duru yüzünden... ;)

binekle gelenin arabasını ateşe veririm ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
Abi... iğneada da aynıyı... tarihi gezintiyi pazar dönüş yolunca yapalım bence... cmt offroad... zaman artarsada cmt akşamüstü tarihi yer gezeriz... ;D ;D ;D

kimse binek falan gelmesin... burak hariç... oda duru yüzünden... ;)

binekle gelenin arabasını ateşe veririm ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dur o zaman ben suzukiyi discovery ile takaslıycak birini bulayım ;D

ozaman senın arabanın arkasına baglarım bnm arabayı

tolgas' Alıntı:
ozaman senın arabanın arkasına baglarım bnm arabayı

tmm canım... romörk alırım senin için ;D ;D ;D

bülent abide olcaytoyu taşır,

aytuğda kürşatı... ;D ;D ;D ;D

aa buldum discovery lerin arkasına çekici takalım suzileri yükleyelim heryere geliriz ;D

mertozzy' Alıntı:
tmm canım... romörk alırım senin için ;D ;D ;D

bülent abide olcaytoyu taşır,

aytuğda kürşatı... ;D ;D ;D ;D

evet evet 3 tane römork alırsak süper çözüm ;D ;D ;D

siz nasılsa aynı benzini yakıcaksınız biz bedava seyahat ederiz ;D ;D

mert abı sen çekebılırsın ama td5 e cektırtmem kendımı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,113
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR