Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,786

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

hiçde kızmam valla hatta kendime bir römork alıcam, hanginize denk gelirse takar arkasına yüklerim zuki yi, götürürsünüz gittiğiniz yere ;D ben suzuki 5 kapıyı bile uzun buluyorum 3 kapı daha iyi diye düşünüyorum, siz bana kamyonetten bahsediyorsunuz zevklerimiz farklı ;D

abi valla haklısın... biz kesin bülent abi çakılır dediğimiz yerlerden geçtin.. hatta birinde ben çakılıyodum... ;D ;D

bu arada abi sen çizikleri silerek rütbelerini de sildin... en rütbeli ben ve aytuğuz... onuda söliiimmm ;D ;D

ben şimdi karar aşamasındayım, uzun yol ve kamp vs için ya bir discovery 1 türü araç yapıcam ucuz maliyetli yada toyota corolla dizel gibi bir şehir aracı alıcam

yada param cebimde durucak heryere zuki ile gidicem ;D

discovery 1 yaparsam büyük ihtimalle durmam gereken yerde durmam full yaparım o zamanda zukiyi satmam gerekir başa dönerim :smiley: o yuzden o isteğimi engellemeye çabalıyorum

yok yok keşke geldiğinde gösterseydim abisi sana arabayı.... ::smiley: araba komple rütbelerle dolu ...araba allahtan gümüşte uzaktan farkedilmiyor ama yanına gidince felaket ortaya cıkıyor... ;) ama olsun ben her yere girerimmmmm.... ;D kemerburgaz acemilerin yeri .... :p

isterseniz bu pazar ben sizi belgrada götüreyim, tek başıma gittiğimde battığım yerlere girelim ;D

abi disco 1 le navara cokmu farklı anlamadımkı oda 2500kg ustu

bu pazar doluyuz canım biz tatbikattayız..... ;D haziran 5/6 sı dahil full çalışıyoruz ayıptır söylemesi....team34 premier ligde Kürşatım..... ;D bizi kesmez kemerburgaz .....şöle olabilir geliriz gelen arkadaşlara taktik verebiliriz isterlerse..... ::smiley:

tolgas' Alıntı:
abi disco 1 le navara cokmu farklı anlamadımkı oda 2500kg ustu

tolga disco 1 le navaranın kiloları çok farklı değil , farkları uzunlukları, aytuğun araçla bülent abinin aracı yanyana koyalım ilk gezide, yaklaşma ve uzaklaşma açılarına bak, diğer mevzu ağırlık dağılım dengeleri, discovery 1 de arka ve ön tekere düşen ağırlık farkı çok az kamyonet tiplerinde arka ve ön arasında ciddi fark var, ama esas önemli özellik discovery 1 i aytuğ 20 000 e aldı ve yapılı, sadece kilit alıcak. senin bir navarayı alıp aytuğun araç kadar araziye girebilir hale getirmen için en az 40-45 000 harcaman lazım. Ve discovery 1 full mekanik defender alt yapısında bir araç. Navara ise günümüzün tüm teknolojisine sahip elektronik mevzuları çok bir araç. Sen tek kriter olarak ağırlığı alırsan ohoooo :smiley:

Mesela discovey 2 , discovery 1 den kıyaslamayacak kadar daha iyi bir araç sert off road yapmıyorsan. Ama sert off road işin içine girince discovery 1 tercih edilir hale gelebiliyor.

Param çok olsa gidip direk discovery 4 alır onu sokarım araziye , çokda keyifli olur muhtemelen ama yapamam :smiley:

Tempus' Alıntı:
ben şimdi karar aşamasındayım, uzun yol ve kamp vs için ya bir discovery 1 türü araç yapıcam ucuz maliyetli yada toyota corolla dizel gibi bir şehir aracı alıcam

yada param cebimde durucak heryere zuki ile gidicem ;D

discovery 1 yaparsam büyük ihtimalle durmam gereken yerde durmam full yaparım o zamanda zukiyi satmam gerekir başa dönerim :smiley: o yuzden o isteğimi engellemeye çabalıyorum

satılık disco 1 ;D ;D benım gonlum baska arabaya kaydı ;D ;D

walla kürşat abi 10 yasından beri jip üstünde ormanın ıcındeyim bukadar ince ayrıntılara gırmene gerek yok bence her araç az cok aynı gıdıyo onemlı olan ılk seyler yukseklık ve lastık.. bunun dısında yaklasma uzaklasma acısı cokta önemlı degıl en cok ıttıre ıttıre suruklıye suruklıye gecersın vınc war bılmemne war aslında bu bırazda offroad a bakıs acılarımızın farklılıgından kaynaklanı gıbı gelıyo bana

tolgas' Alıntı:
walla kürşat abi 10 yasından beri jip üstünde ormanın ıcındeyim bukadar ince ayrıntılara gırmene gerek yok bence her araç az cok aynı gıdıyo onemlı olan ılk seyler yukseklık ve lastık.. bunun dısında yaklasma uzaklasma acısı cokta önemlı degıl en cok ıttıre ıttıre suruklıye suruklıye gecersın vınc war bılmemne war aslında bu bırazda offroad a bakıs acılarımızın farklılıgından kaynaklanı gıbı gelıyo bana

buda bir bakış açısı Tolgacığım. Garip bir durumda buldum yine kendimi ben karışmıyorum artık :D benim doğrum bana doğru herkesin doğrusuda farklı olabilir :smiley: herkesin off road zevki sürüş tarzı beklentileride farklı. Araçlar önemli değil, önemli olan arazide olmak. yani amaç ben sadece sohbet edip fikirlerimi söyledim umarım yanlış anlamadınız, hepinizi seviyorum :smiley:

o ne öyle 40/45 harcıyorsunuz....külliyen yalan kardeşim.... ;) navara ya 20 harcadıkmı Tolga enaz 10 yıllık arabasına kavuşur .....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,114
Kayıtlı Üye Sayımız
166,843
Kaydolan Son Üyemiz
FKRTKRT7142

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR