Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 319,786
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

yaw Kürşatım bizde seni seviyoruz.... ;D ama en kısa zamanda seni iğneada ormanlarına da bekliyoruz kışa hazırlan sen..... ;)

Etiketler

ya konuyu sadece okuyordum ama bir yorum yapayım... olay bence araç değil... hertürlü araçla ekip olarak girilen bir yerden hasarsız çıkmak... yani ben geçerim sen geçemezsin biraz şey gibi oluyor... benim babam senin babanı döer mevzusu gibi.. biz hr gezide biraz daha araçları zorlayacak yerlere giriyoruz.. aklımızı biraz daha fazla çalıştırmak zorunda kalıyoruz.. ama en büyüğünden en küçüğüne kadar tüm araçları hasarsız çıkardık etaplardan...

bu nedenle çok mekanik çok elektronik...dönüş açısı... önü uzun kıçı kısa... hiç önemli değil...

mesela cmt akşamı ben toprağı kazıdım vinçin önüyle... çünkü karşıdaki ağaca kendimi vinçledim... ama cem burnunu değdirmedi... çünkü onu tolga vinçledi.. o an karşılaştığımız sorunları araçlara uygun hale getirmek zor olan ve önemli olan ortalama ayarlarda tüm araçları sudan geçirmek, çamurdan geçirmek, kayaya tırmandırmak...

evetttt günün sonu bu söz işte ....BİZ TEAM34 OLARAK HERYERE GİRER VE CIKARIZ VEDE GERİDE HİÇBİR ARACIMIZI BIRAKMAYIZ ....yaşasın team34 kardeşliği....... ;D Mert bey teknik ve doyurucu acıklamanız için size tşk lerimi sunuyorum....... ;D

ne demek kaptan... sizin yanınızda naçizane fikirlerimi belirtmek istedim....

ekibimi seviyorum.... bi şu i cem ve i aytuğa gıcığım ama olsun artık idare edicez ;D ;D

red34' Alıntı:
o ne öyle 40/45 harcıyorsunuz....külliyen yalan kardeşim.... ;) navara ya 20 harcadıkmı Tolga enaz 10 yıllık arabasına kavuşur .....

arabanın alım maliyetiyle birlikte dedim abi

red34' Alıntı:
o zaman doğrudur Kürşat.... ;) katılırım sana ............

abi zaten benim en önemli kriterim bu, asfalt arabasına istediğin parayı ver kaza yapmadıgın sürece kırılmaz. Ama arazi aracının ucuzuda kırılıcak pahalısıda. Bu kaçınılmaz. Off road a girip kırılmayan araba veya model yok. Ve önemli olan kırıldığında yapabilecek paran varsa mesele yok. istersen Q7 al off road a sok. Onu da ite kaka , vinçleyerek çekerek götürürüz

yaw ne mevcu donmus neysede ben de su i mert ve i aytuga gıcıkımda onlarsızda olmuyor her ekıbe bir iki i.. lazım neyse i mert arkadasım olayı guzel acıklamıs ama bende sunu soylıyeyım navara guzel gıdıyor tum ekıp sahıt onun kaldıgı yerde tum ekıp cakılıyor yanı esıt gıdıyor bence fark yok bır gun gel gozunle gorkı bıda hakıne konusman tamamen degısır goz gormeyınce kafadan atılıp tutuluyor ;D ;D gelip gormek lazım

bir igneadaya gelmedik sanarsinizki hicbir geziye gelmiyoruz he ;D ustelik ben sizin gibide degil karimi evde birakip geliyorum ;D

cemtascioglu' Alıntı:
sorması ayıp hangı hard gezıye geldın ;D

valla onceden plan yaptigimiz her geziye geldim , igneada haric. sonra sen gaz verdin hafta sonuna gezi yaptik sen gelmedin ev tasimaya gittin :smiley:

camel etabina gittiniz bizim haberimiz yoktu, ertesi hafta sonu gidelim dediniz sonra vazgectiniz. biz Bulent abi ile ankarada kampdaydik siz istranca ormanlarina gittiniz.

Bana cagirdik gelmedin , oysa evde oturuyordun bos bos diyebileceginiz herhangi bir gezi yok :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,114
Kayıtlı Üye Sayımız
166,843
Kaydolan Son Üyemiz
FKRTKRT7142

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR