KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
tık tık tık ..... : yaw kimse yokmu... ??? allah cezanızı verecek team34 ..... ;D ben sizin için ne projeler peşindeyim sizler meydan da yoksunuz yaw..... ??? neyse eğer yaptığım görüşmeler tutarsa hepiniz şöhret olacaksınız bekleyin bakim biraz daha....sürprizlere hazırlanın ....... :
belli Tolga cım.... şile off-road parkurunun oradan giriş yapıyoruz ve rivadan cıkış var ama geniş acıklamayı yarın sabah yapacağım.....derin yarıklar var ..kum var..dere var...eh yağmurda yağdı orman içleri sulaktır zaten .....anlayacağın keyifli bir gezi olacak .......
Muharrem kardeşim gece ne kadar cekebilirsek o kadar dayanıcaz bakalım neler cıkacak eğer birde yağmur yağarsa değme keyfine ....1.etap sonrası kısa bir asfalt var ..2.etap ise daha güzel bakıcaz duruma artık.... valla Tolgacım ararım hepsini tek tek rezil ederim beni bağlamaz.... ;D eğer gelmezlersede p.tesi sitede aynen tek tek acıklarım kılıbıkları bana göre hava hoş.... ;D ;D ama fire vereceğimizi zannetmiyorum yoksa ciddi kızarım 1 ay öncesinden acıkladık olayı daha ne yapalım.....
takasliyoruz 2 arabayi, ayni temizlikde 2000 motor 140 beygir v6 japon yapimi suzuki, benimkini, benimkini standarta cevirip vericem ustundeki tum aksesuarlar v6 ya aktarilicak ;D ;D ;D ;D
1200 kilo bir arabada %40 guc artisi olucak denedim bugun v6 yi cok saglam gidiyor asfaltta. ve yajit olarakda td5 kadar bile yakmiyor
takasliyoruz 2 arabayi, ayni temizlikde 2000 motor 140 beygir v6 japon yapimi suzuki, benimkini, benimkini standarta cevirip vericem ustundeki tum aksesuarlar v6 ya aktarilicak ;D ;D ;D ;D
1200 kilo bir arabada %40 guc artisi olucak denedim bugun v6 yi cok saglam gidiyor asfaltta. ve yajit olarakda td5 kadar bile yakmiyor