Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 301,572
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Tempus' Alıntı:
;D
[attachment=1]

hayırdır Kürşad, toyotaya ısınıyorsun sanki ;D yeni arabanın taslağımı bu?

toyo toyota :smiley: şarkısını söyleyenler kervanına senide kattı bu toyotacılar en sonunda sanırım :smiley:

LR den Toyota'ya ::smiley:

Etiketler

tık tık tık ..... ::smiley: yaw kimse yokmu... ??? allah cezanızı verecek team34 ..... ;D ben sizin için ne projeler peşindeyim sizler meydan da yoksunuz yaw..... ??? neyse eğer yaptığım görüşmeler tutarsa hepiniz şöhret olacaksınız bekleyin bakim biraz daha....sürprizlere hazırlanın ....... ::smiley:

belli Tolga cım.... ;) şile off-road parkurunun oradan giriş yapıyoruz ve rivadan cıkış var ama geniş acıklamayı yarın sabah yapacağım.....derin yarıklar var ..kum var..dere var...eh yağmurda yağdı orman içleri sulaktır zaten .....anlayacağın keyifli bir gezi olacak .......

anladım bülent abi.... ayrıntıları merakla beklıyoruzz

Bülent Abi ben de geziyi yapıp bir an önce fotoğrafları paylaşmanızı bekliyorum ;D ;D ;D ;D ;D ;D

acaba mert aytuğ ve cem abi izin alabildimi ;D onlar heran yan cizebilir gibi geliyo bana ;D

Muharrem kardeşim gece ne kadar cekebilirsek o kadar dayanıcaz bakalım neler cıkacak eğer birde yağmur yağarsa değme keyfine ....1.etap sonrası kısa bir asfalt var ..2.etap ise daha güzel bakıcaz duruma artık.... ;) valla Tolgacım ararım hepsini tek tek rezil ederim beni bağlamaz.... ;D eğer gelmezlersede p.tesi sitede aynen tek tek acıklarım kılıbıkları bana göre hava hoş.... ;D ;D ama fire vereceğimizi zannetmiyorum yoksa ciddi kızarım 1 ay öncesinden acıkladık olayı daha ne yapalım.....

takasliyoruz 2 arabayi, ayni temizlikde 2000 motor 140 beygir v6 japon yapimi suzuki, benimkini, benimkini standarta cevirip vericem ustundeki tum aksesuarlar v6 ya aktarilicak ;D ;D ;D ;D
1200 kilo bir arabada %40 guc artisi olucak denedim bugun v6 yi cok saglam gidiyor asfaltta. ve yajit olarakda td5 kadar bile yakmiyor :D

walla hayırlı olsun kürşat abi bukadar ugrasıcagına bence komple sat ;D

Tempus' Alıntı:
takasliyoruz 2 arabayi, ayni temizlikde 2000 motor 140 beygir v6 japon yapimi suzuki, benimkini, benimkini standarta cevirip vericem ustundeki tum aksesuarlar v6 ya aktarilicak ;D ;D ;D ;D
1200 kilo bir arabada %40 guc artisi olucak denedim bugun v6 yi cok saglam gidiyor asfaltta. ve yajit olarakda td5 kadar bile yakmiyor :D
Kürşad hayırlı olsun ne diyelim, ama bu gidişle sana bu da yetmez ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,086
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR