Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 301,524
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

bu arada G4 bagaj için yapmış olduğumuz çalışmalar bugün son buldu... benim sepet bitti.. boyaya gidecek... yarın ceminki bitecek... ondan sonra büyük kaptanın arabaya başlayacağız kısmetse... işte size birkaç resim ;D ;D ;D

Etiketler

devamı ve sonuççç... NE KADAN MİİİKEMMEL OLDU... ;D ;D

way way way araba yanıyo hayırlı olsun ;D

mert abı bıraz yuksekmı olmus acep

bagaj guzel olmus hayirli suzukilerede buna benzer yaptiralim tolga ;D olsun ama hakkaten biraz fazla yuksek gibi geldi banada

bnm sepetım war abi ;D

bı sepet war baska ne war thule ;D

yok normal... şu an orjinal G4 ile aynı... seviye olarak sislerden yüksek değil... hatta 3 cm alçak ;D ;D

fare kulağı gibi duruyordu sisler... ya sadece şu stepne konusunda acayip kararsızım... yukarı alsam mı almasam mı??

bence alma

napabılırım onunda modelı o nasıl silicem o yazıyı sankı bılerek yapıstırdık ;D

stepneyi yukari alma, cunku arkada olmasi arabanin agirlik dengesinede katki sagliyor, arkaya celik tamponun ustune istersen acilir kapalir demir aparat yaptirip ona tak, kapiya zarar vericek diye dusunuyorsan. bu sepet ustune 33 lastigi koyarsan arabanin devrilme acisini baya bozarsin bence

tolgas' Alıntı:
napabılırım onunda modelı o nasıl silicem o yazıyı sankı bılerek yapıstırdık ;D

ben sinir oluyorum firmalarin bize secenek sunmadan kocaman marka yazmasina, ben istersem yapistiririm istersem yapistirmam ve sticker olarak.

onlarda bı sekılde reklamını yapıcak ticaret hayatı ;D

ne biliiim çok karar veremedim açıkcası.. yedek depoları arkaya koymayı planlıyordum... bakalım...yarın karar vermem lazım zaten... boyaya girmeden.. bu arada bugün 8 adet sis siparişi verdim... arabada toplam 14 tane sis lambası olacak ;D ;D ;D ;D