KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ya yok yaaa... ormanda gece bu yanları göremiyoruz ya... bide geriyi... 4 tane arkaya takıcam... 2 şer tanede yanlara... aslında gerekli adette ama toplayınca biraz fazla oluyor... şimdi bir akü daha almam lazım ;D ;D
günaydın arkadaşlar.... Cem buralardayım işler biraz karışık koşturuyorum .....dediklerini duydum ama zannetmiyorum benim bildiğim ekip tam kadro yarın hazır olacak ha mazeretsiz gelmiyen olursa yandı o zaman ... ben 1 aydır söylüyorum anlamam valla....gelmiyen düşünsün artık.... :
Mert sepet güzel olmuş fakattttt.....sislerin ön bölmesine taş engelleyici birşey takmamışsın sislerin her an kırılabilir ben söylemiş olayım şimdiden önlemini al canım..... ha bu arada söyliyeyim yağmur da yağsa kar da yağsa biz o parkura giriyoruz kimse kıvırmasın baya zevkli gececek .....iş durumuna göre akşam 6 da istasyonda buluşabiliriz stickerlar yapıştırıldıktan sonra hareket ederiz önce benim kuzeni off-road parkuruna sokacağız arabasını deneyecek ondan sonra da o geri dönüyor bizde yolumuza devam edeceğiz ......Olcayto hariç herkes arabasıyla katılıyor.....gece için yanımıza birşeyler alacaksak onuda gün içinde hallederiz......ama toplanma saati daha erkende olabilir sizlerinde fikirlerini duymak isterim......
Kürşatım o zaman gece off-roadu olmaz be canım... mümkün olduğunca gec girmemiz lazım derim ben ama arkadaşlarla ortak bir saat kararlaştıracağız artık......