KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
farketmez abı bana ama benım fıkrım etabın yarısını gunduz gecıp sonra pıknık mangal vs yapıp aksamı beklemek, hava kararıncada etabın dıger yarısına gırmek ama her yol bana uyar
günaydın....saat 18 uygun bence....girişimizde 19 gibi olur....biraz aydınlıktan geceye hazırlanmış oluruz...yiyecek konusunda bir talep olacaksa bugün içinde bildirirseniz Metro'ya uğrar alırım....bu arada işaret fişekleri ve tabancası işi tamam..uygulamasını da bu etepta yapacağız.... ;D
bende yetiştirirsem eğer sepeti yarın akşama yetiştirmeye çalışacağım. hem arka sislerim, hem yan sislerim, hem ön sislerim... hepsini hazır etmeye çalışacağım... ;D ;D
ana hatlar hazır Mert ara yollara ise serbestce dalarız problem değil yalnız bir iki yer riskli diğerleri rahat sıkıntı olmaz tam detaylı harita için biliyorsun adamdan haber bekliyorum ve malesef halen ilgili kişi bodrum da be canım bekliyorum bende.....bu arada sis farları olan arkadaşlar ayarlarını bugünden yaptırsınlar ...ben sabah sabah o işi hallettim ....heriki taraftaki dış sisleri 30 derece olacak şekilde dışa doğru cevirdim içteki 2 tane ise ön tarafa doğru bakıyor bilgilerinize.....toplanma saati olarak saat 18.00 gibi diyoruz o zaman yer olarak istasyon diyorum ne dersiniz ..... ??? hatta burada yemek yiyipte cıkabiliriz yada ilerleyen saatlerde karnımızı doyurmak için sandviç yapabiliriz.. tercih sizlerin.....
en uygunu bence de bu olur abi...yemekle boşa vakit kaybetmeyiz....istasyonda yer , birer sandviç, birer içecekte yanımıza aldık mı ilerleyen saatler için yeterli olur bence.....
ya arkadaşlar zaten amazon ormanlarına girmiyoruz gideceğimiz yer basit bir rota sıkıntı çekmeyiz merak etmeyin..... yemek işide sandviçle çözülecek o zaman sıkıntımız yok demektir......sadece araclar hazır olsun yeter.....