Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 300,548

Etiketler

Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

günaydın arkadaşlar.. :smiley: yaw gece amma gürültü yapıyorsunuz uyuyamıyoruz sizin yüzünüzden..... ;D Kürşatım bende ümitliymiş ama nedendir anlamadım valla.... ??? sizler birbirinizi çeke durun biz suzilerle sakin sakin geceriz engelleri...... ;) bu arada yeni aracın resimleri nerede ya..... ::smiley:

gunaydin :smiley:

abi cem sen batarsan kim cekicek dedi bende Senin cekecegini soyledim umitliyim derken LR lara cekilmemek icin ;D bugun yanina getiricem aslani gostermek icin zaten abi.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

0294.jpg

DSC_3855c.jpg

recep11.jpg

walla kürşat abi cok güzel bı araba aldın artık 10 sene bınersın bence buna

sizin tatlı ve tuzlu işlerinize karışmıyorum çünki tatlı çekişmeleriniz benim hoşuma gidiyor sizleri izliyorum zevkle.... ;) eh gurubun yaramaz cocukları belli siz didişmeye devam edin.... :smiley: ama girilecek vede batılacak yer varsa ben her zaman hazırım cocuklar.....ben fazla azmak istemiyorum eğer azarsam bu sefer benle uğraşacaksınız buna da gerek yok.... :p benim yeni versiyon navara cıksın ondan sonra konuşuruz artık..... ;D

bülent abiyide kaybettık vatana mıllete hayırlı ugurlu olsun ;D ne zaman cıkıyo yenı navara bülent abi belkı eskılerının fiyatı duşerde bizde nasiplenırız ;D

getir bakalım Kürşat görelim yeni arabayı neler var neler yok..... ;) önümüzdeki sene Tolgacım....cıksın hemen bir amerikan sistem takarız yola aynen devam ederiz ...olmazsa benim arabayıda sana veririz artık ...sende istersen tabii yada olmazsa sana da alırız bir tane yeni modellerden.....fıstık gibi olur konuşanların sesini keseriz en sonunda beraberce..... ;D

arabayı satıcagın zaman müşterin hazır bülent abi ;D

kursat saat 2 gıbı tar otoya gıderım herhalde belkı 3 erken gel de bakarım rakıbımıze bılgı edınerım ona gore gardımızı alarım saka bır yana 10 numara arac hayırlı olsun abi tolganın dedıgı gıbı 10 sene arkana bakma

cemtascioglu' Alıntı:
kursat saat 2 gıbı tar otoya gıderım herhalde belkı 3 erken gel de bakarım rakıbımıze bılgı edınerım ona gore gardımızı alarım saka bır yana 10 numara arac hayırlı olsun abi tolganın dedıgı gıbı 10 sene arkana bakma

saolasin cem valla niyetim bu , bende o saatlerde bostanci oto sanayide olurum , once bulent abiye ugrarim, gelince ararim seni, hem suzukinin kilidi alirim hemde toyotanin lpg tesisatinda problem varmis onu yaptirayim, gerci ben gelene kadar bursadan hic sorun yapmadi, sanirim lpg avanslari ile benzin avanslari farkli ayarlanmamis benzinde lpg gibi salismaya kalkiyor ve benzinde araba teklemeye basliyormus. lpg de ise sorunsuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,080
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Geri