Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 300,421
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

günaydın arkadaşlar.. :smiley: bu arada şaka maka malzeme yönünden baya toparlandık galiba ne dersiniz arkadaşlar.. ??? bir ara malzeme listesi cıkaralım derim gereksiz yere aynı şeyler alınmasın artık.....benim aklımda bir ara yedek testere kaldı acaba eksik neler var .... ???

Etiketler

bugün hareket yok forumda günaydın da kalmışız :smiley:

ingiliz ve cap10 savaşlarında ateşkes ilan edilmiş gibi sanki ::smiley: yada fırtına öncesi sessizlik ;)

bence herkez sanayide arabaları savaşa hazırlıyolar ;D

mert abi sana bahsettiğim arb düğmeleri bu bide akü sistemini gönderiyorum

http://www.eastcoastrover.com/168.html

16818.jpg

16824.jpg

tolgas' Alıntı:
mert abi sana bahsettiğim arb düğmeleri bu bide akü sistemini gönderiyorum

http://www.eastcoastrover.com/168.html

ovuummm... herif aşağıya doğru uzatmış onu... diğer düğme yerlerini değiştirmemiş ;D ;D

bu arada büyük kaptan nerede??? soracaklarım danışacaklarım var kndisine... ;D ;D

abi fiyatını bilmem ;D ben uygulamasını beyendim sadece ;D

uygulama 10 numara zaten... bu arada sen assos a ne zaman gelicen??? cuma mı? yoksa perşembe mi?

mert abı bnm ıcın farketmez sen erken gıdıceksen bende persembeden gıderım

estağfurullh... ne emrii... ancak rica ederim..

bülent abi.. ben haftaya perşembe sabahtan kaçıyorum assosa... perşembe deniz sefası yapıyorum... ;D cumada deniz sefası yapıp ;D öğleden sonra 2-3 saatlik bir dere etabı keşfi yapıyorum.. cuma akşam siz geliyorsunuz... cmt program sana ait... pazar dönüşü çanakkale üstünden mi yapıyoruz? yapıyorsak eğer truva ve şehitlik ziyareti yapabiliriz belki.. ya da yapmayız bilmiyorum.. o kısma sen karar ver... onun dışında konuşmamız gereken birşey var mı?

ekibin oteli hazır... ben son kontrolleri yapacağım gidip... istenilen birşey var mı?? ltf bildirin görev defterime yazayım ;D ;D ;D ;D

canım büyük ihtialle cemde perşembe gelecek... sabah 7 gibi çıkarız diyorum... 100-110 sakin sakin gideriz diyorum... sende fazla arabayı zorlamazsın... bende az benzin yakarım... en azından 2 gün denize gireriz ;D ;D sezon açılışı... :Dama bir araya gelip konuşalım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,074
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR