KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
günaydın arkadaşlar.. yaw gece amma gürültü yapıyorsunuz uyuyamıyoruz sizin yüzünüzden..... ;D Kürşatım bende ümitliymiş ama nedendir anlamadım valla.... ??? sizler birbirinizi çeke durun biz suzilerle sakin sakin geceriz engelleri...... bu arada yeni aracın resimleri nerede ya..... :
abi cem sen batarsan kim cekicek dedi bende Senin cekecegini soyledim umitliyim derken LR lara cekilmemek icin ;D bugun yanina getiricem aslani gostermek icin zaten abi.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
sizin tatlı ve tuzlu işlerinize karışmıyorum çünki tatlı çekişmeleriniz benim hoşuma gidiyor sizleri izliyorum zevkle.... eh gurubun yaramaz cocukları belli siz didişmeye devam edin.... ama girilecek vede batılacak yer varsa ben her zaman hazırım cocuklar.....ben fazla azmak istemiyorum eğer azarsam bu sefer benle uğraşacaksınız buna da gerek yok.... benim yeni versiyon navara cıksın ondan sonra konuşuruz artık..... ;D
getir bakalım Kürşat görelim yeni arabayı neler var neler yok..... önümüzdeki sene Tolgacım....cıksın hemen bir amerikan sistem takarız yola aynen devam ederiz ...olmazsa benim arabayıda sana veririz artık ...sende istersen tabii yada olmazsa sana da alırız bir tane yeni modellerden.....fıstık gibi olur konuşanların sesini keseriz en sonunda beraberce..... ;D
kursat saat 2 gıbı tar otoya gıderım herhalde belkı 3 erken gel de bakarım rakıbımıze bılgı edınerım ona gore gardımızı alarım saka bır yana 10 numara arac hayırlı olsun abi tolganın dedıgı gıbı 10 sene arkana bakma
kursat saat 2 gıbı tar otoya gıderım herhalde belkı 3 erken gel de bakarım rakıbımıze bılgı edınerım ona gore gardımızı alarım saka bır yana 10 numara arac hayırlı olsun abi tolganın dedıgı gıbı 10 sene arkana bakma
saolasin cem valla niyetim bu , bende o saatlerde bostanci oto sanayide olurum , once bulent abiye ugrarim, gelince ararim seni, hem suzukinin kilidi alirim hemde toyotanin lpg tesisatinda problem varmis onu yaptirayim, gerci ben gelene kadar bursadan hic sorun yapmadi, sanirim lpg avanslari ile benzin avanslari farkli ayarlanmamis benzinde lpg gibi salismaya kalkiyor ve benzinde araba teklemeye basliyormus. lpg de ise sorunsuz