Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 300,548
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Tolga araba senindir merak etme ve gözüm gibi bakarım arabana şüphen olmasın... yaw iğneada halen aklımda kışa doğru zaten bir seferimiz var oraya yine .....ama Kürşat gelirmi bilmem..... ;D ;D zaten bu arabaylada oraya girmem yok olmaz yok cizilir derse yandık...... ;D artık cizilme derdimiz yok hepten çiziğiz nasıl olsa.....ve iğneada 2. etapa kürşat ı muhakkak sokmamız lazım önce bir çizilmesi lazım... ;D lopez mopez bilmem ben benim ekibim her yere girer vede aslanlar gibi cıkar .....

Etiketler

abi cizik korkum derdim yok benim, disco2 yide ciziyordum bu arabada zaten cizik ;D agaclara vurmiyim yeter ;D

zaten bu cizik mevzusuna bir formul yapicam ben kis gelmeden, aklimda iyi bisiler var. guzel ve ucuz bir malzeme bulursam, araziye girmeden once araclarin yanina komple yapistiricaz kolay sokulebilen bir etiket gibi bir malzeme olursa, araziden cikincada yikamada sokucez

valla ben çizik derdini boya ile cözüyorum... haziran 16 da boyam geliyor şerefsiz amerikadan kaucuk kıvamında çiziklere dayanıklı bir madde renkte gümüş mat olacak.....denedikten sonra isteyen arkadaşlara da uygularız artık...

valla bana uyar abi, gelsin deneriz toptan anlasiriz bir boyaci ile ;D

kaptan bu arada dolap canavar gibi çalışıyor.. ancak tespitlerime göre 220 voltta daha etkili... bu nedenler br adet 220 konverter bağlamam lazım arabaya sanırım. cuma günü akü takviye işi yapılıyor.. ondan sonra 220 cevirici işine bir dalacağım. 12 ile çok geç soğutuyor.. ve devamlı elektrik çekmediği için soğutma zamanlaması uzuyor.. yaklaşık 1 saat önce bağladığımda sıcaklık 24 dereceydi, şu an -6 derece oldu ;D ;D

yaşası soğuk bira kardeşliği... ;D ;D ;D

e hadi hayırlı olsun... team34 ve biraların kardeşliğine devam...... ;D Mert benim bildiğim arac kapalı ikende dolap çalışıyor akü seviyesi yüzde 12 ye indimi kendini otomatikman kapatıyor idi sen bu işi mehmetede bir sor istersen.....

benim araç kontağı kapatınca elektrik kesiyoooo ;D ;D
artı %12 ile benim araba hayatta çalışmaz... ;D ;D ;D ;D

yuh ulan o zaman sana.... ;D neye yarar be o araba sat gitsin cabuk.......