KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
günaydın arkadaşlar.. bu arada şaka maka malzeme yönünden baya toparlandık galiba ne dersiniz arkadaşlar.. ??? bir ara malzeme listesi cıkaralım derim gereksiz yere aynı şeyler alınmasın artık.....benim aklımda bir ara yedek testere kaldı acaba eksik neler var .... ???
bülent abi.. ben haftaya perşembe sabahtan kaçıyorum assosa... perşembe deniz sefası yapıyorum... ;D cumada deniz sefası yapıp ;D öğleden sonra 2-3 saatlik bir dere etabı keşfi yapıyorum.. cuma akşam siz geliyorsunuz... cmt program sana ait... pazar dönüşü çanakkale üstünden mi yapıyoruz? yapıyorsak eğer truva ve şehitlik ziyareti yapabiliriz belki.. ya da yapmayız bilmiyorum.. o kısma sen karar ver... onun dışında konuşmamız gereken birşey var mı?
ekibin oteli hazır... ben son kontrolleri yapacağım gidip... istenilen birşey var mı?? ltf bildirin görev defterime yazayım ;D ;D ;D ;D
canım büyük ihtialle cemde perşembe gelecek... sabah 7 gibi çıkarız diyorum... 100-110 sakin sakin gideriz diyorum... sende fazla arabayı zorlamazsın... bende az benzin yakarım... en azından 2 gün denize gireriz ;D ;D sezon açılışı... ama bir araya gelip konuşalım...