Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 300,499
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

ben patriot la gelırım buyuk ihtimal babam fırçayı kaymazsa ;D bel agrısından geberıyorum uzun yolda suzukıyle

Etiketler

kayar ben söliiimmm ;D ;D ;D

commender ı alırsam onla gidersin dediğine göre kaymayabılır ;D

hah süper... senin arabayıda babana ver... bütün arba anahtarlarını yanına al.. mecburen onu kullansın... dönüşte sattırır suzikiyi... bak bu plan tutabilir... tutmazsa başka şey düşünürüz... ;D

bence öle bısı yaparsam scıroccoyu altımdan alır ;D ;D ;D

estafurullah beyefendi.... senin program tamamdır sen önden gidiyorsun... anladığım Cem ve Tolga da seninle geliyor..Olcayto yola erken cıkacak cuma günü ..bizde Aytuğ ve Burak ile gece geliriz ASOS a şimdilik herhangi bir sıkıntı yok.....c.tesi programı hazır zaten kahvaltı sonrası 3 yere gidilecek ondan sonrası ise senin tespit ettiğin etaba giriliyor ..başka da aklıma gelen birşey yok canım benim..... ;D

tmm kaptan.... öncü deli kuvvetler bir eksikle perşembe ilgili noktaya ulaşacaklar... malum şahışlar malum mevkiide ki malum alanlara araçlarıyla keşif gezileri yapacaklar... ;D ;D
allahtan oralarda annemin biraz forsu var... tüm ormanlar bizim ;D ;D

ordada jandarmalar kovalamasında ;D

yok yok.. annem kanka modundaydı en son geçen yaz... bu sene de aynı komutan varsa sorun yok... ;D

aytuğ abi senın arabayı beyaza boyıyalım ;D

tolga sen baya bir discovery içi dışı inceliyorsun nette anlaşılan hayırdır ;D

alamıyoruz bari bakalım dimi ama ;D sadece landa bakmıyorum cnm bütün markalara bakıyorum

o beni aşar

sıfırından ucuz ;D