Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 300,213
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

cemtascioglu' Alıntı:
ya abı onu bılmıycek ne var ben bılıyorum onlar bılmıyor egıtım yok adamlarda ben arabada degıldım aksı kopartırken ben resım cekıyordum bır baktım kılıtler devredeyken adam u cızıyor dur yapma dememe ragmen daha dogrusu kıcımı yırttım onlerı kapa dıye mal devam etti aksı kesene kadar ondan sonra kapadı ama aks kucaktaydı abı ben bunu bılıyorsam o hatım etmesı lazımdı ya okuzzz ler

valla abi bende anlamadim bu adamlarin kapisinda surekli full yapili , arb kilitli araclar goruyorum nasil bilmezlerki, daha 2 hafta once gozumun onunde cherokee kirdi ayni sebepten safti.

neyse bundada bir hayir var yenilenmis oldu, yuksek torklu ve agir araclar bu tip hatalarda affetmiyor, catir cutur kiriyor en zayif nereyi bulursa, aks i heavy duty taksan, difransiyele biniyor, onu kiramazsa sanzumana yukleniyor, onuda kiramazsa motora kadar gidiyor mevzu. gene en ucuzu aks :smiley:

Etiketler

.

IMG_0380.jpg

IMG_0379.jpg

IMG_0378.jpg

IMG_0377.jpg

IMG_0376.jpg

oha abi asfalttami yapti birde bilmiyordum bunu, aks mi dayanir ona lastik suruklense toprakda kurtulur ama asfaltta alstik yolu tutunca kesin kirar, arkayi bile kirarsin fazla kasarsan

bu arada saglam dik yere cikmis, kilitsiz deneyince cikmadi dimi?

cemtascioglu' Alıntı:
burda kırık halı en son fotada abı yukarda asfaltta tam tur yaptı dıreksıyonu bıde ayrıca saftı onlarmı kırdı orada mallar ya

yok safti off roadda bir arkadas kirdi, arb kiliti acip sadece 1 metre direksiyonu cevirip gittigi icin. birak asfaltta u cekmeyi 1 metrede kirdi , bu heriflerin servis kasko su yokmu cem servis kaskosundan karsilamalari lazim aslinda bunu, benim suzuki servisimin araclari tecrube etmek icin 20 km capinda bir aralanda meydana gelen hasarlar icin sigortasi var.

Tempus' Alıntı:
yok safti off roadda bir arkadas kirdi, arb kiliti acip sadece 1 metre direksiyonu cevirip gittigi icin. birak asfaltta u cekmeyi 1 metrede kirdi , bu heriflerin servis kasko su yokmu cem servis kaskosundan karsilamalari lazim aslinda bunu, benim suzuki servisimin araclari tecrube etmek icin 20 km capinda bir aralanda meydana gelen hasarlar icin sigortasi var.

mert yarın ısteyecek ısı mert le bulent abıye devrettım bulent abı cok sınırlendı

cemtascioglu' Alıntı:
yukardakı fotoda son ıkı resım delıkanlı adamların gıyınme tarzı ustekı 3 foto i tarzı gıyım sekli

aytugun gobek artik onden bile anlasiliyor nereye varicak bu isin sonu ;D

sen merak etme cem.. ben her türlü alıcam tarkandan o parayı... ;)

bu arada harbi taklaya geliyoduk akşam akşam... ;) biraz daha yan girsek belkide takladaydık ;D ;D

verilmiş sadaka olayı... ;D

mertozzy' Alıntı:
sen merak etme cem.. ben her türlü alıcam tarkandan o parayı... ;)

bu arada harbi taklaya geliyoduk akşam akşam... ;) biraz daha yan girsek belkide takladaydık ;D ;D

verilmiş sadaka olayı... ;D

neyse rabanın yatısını ıyıce kavramaya basladık abide bu son noktaymıs demeyı ve yan yatmısken senle goz goze gelmeyı ıstemıyorum

cemtascioglu' Alıntı:
neyse rabanın yatısını ıyıce kavramaya basladık abide bu son noktaymıs demeyı ve yan yatmısken senle goz goze gelmeyı ıstemıyorum

hakkaten yaa... sanki uçurumun kenarında son kez bakışır gibi baktık birbirimize ;D ;D yarı komik yarı korkunçtu... ama ben sana söylim disco fena yan yatıyor.. 40 dereceyi zorlarız ;D ;D

abi bilmiyorum ama 30 kesin vardı... ;D ;D

çok fenaydı çooook... cmt bi ara dalalım oraya... aytuğda gelsin... hava kararmadan bi bakalım.. kim devrilecek ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.