Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 300,169
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

cihanülker' Alıntı:
aynen sonuna kadar sana katılıyorum , tepkisiz kalmamalıyız ,

cihan abi bu tip adamlara tepkisiz kaldıkça kendilerini kral zannediyorlar.. türk insanının genel sorunu zaten bu... ben uyuz oluyorum bu tip insanlara.. ben hatalı bir iş yaptığım zaman, ki nadir de olsa olur.. yan yenisini yaparım, ya yaptığımın parasını almam... mahçup olur üzülürüm... ama bu tip adamlar zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar...

Etiketler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56955.new

arkadaşlar yeni bir konu açtım...değerli görüşlerinizi bekliyorum... ;D ;D ;D
konu biraz karışıkta... ;D ;D ;D

cihan abicim arb egıtımı almıs bır adam dıreksıyonu tam sag tam sol yapıp u donusu yaparmı bunu ben bılıyorum adam bılmıyor kıcımı yırttım arabanın dısındaydım kılıtı kapa dıye ama yok devam ettı ve kırdı salak

servisi si... si.. vermek zorunda... distirbütör iptaline kadar gider o iş... kafanı takma... paranın ne kadar olduğun önemli değil.. 10 tl dahi olsa o i den alıcaz o parayı...

Cem,

Geçmiş olsun iyiki sadece aks koparmakla bitmiş iş başka şeyler olmamış. Bence peşini bırakma ve hatta yazılı olarak müracaat et. Servis vermez endişen çok yanlış bence üstüne gidersen daha da iyi servis alırsın çekinecek birşey yok. Malı takan kendisi , test eden kendisi , koparan kendisi ama zarar gören sensin. Böyle saçmalık olurmu , bugün sana yarın başka birine aynı şey olabilir.

Baya kendine geldi bizim aslan biraz temizlikle :smiley:

[attachment=1]

1.jpg

aozturk' Alıntı:
Cem,

Geçmiş olsun iyiki sadece aks koparmakla bitmiş iş başka şeyler olmamış. Bence peşini bırakma ve hatta yazılı olarak müracaat et. Servis vermez endişen çok yanlış bence üstüne gidersen daha da iyi servis alırsın çekinecek birşey yok. Malı takan kendisi , test eden kendisi , koparan kendisi ama zarar gören sensin. Böyle saçmalık olurmu , bugün sana yarın başka birine aynı şey olabilir.

saol abı sımdı toparlanıp guzel bır maıl atıcaz arb ye bızı mal sanıyor hakkımızı aramıycamızı sanıyorda yanılıuyor

red34' Alıntı:
ne yaptın Kürşat ... ??? tadilatlara başladınmı.... ::smiley:

evet abi, pasta cila yaptirdim , arabanin kaportasinda cizik kalmadi, tertemiz oldu. inanamadim 12 yasinda araba hala ustunde orjinal boyasi var daha dun boyanmis gibi oldu, acayip bir orjinal boya varmis.
pas yapmis demir aksamlarda gecici olarak zimparalanip boyandi bir ara sokup kumlanip tekrar boyanicak. ama su an araba piril piril oldu :smiley:

valla güzel olmuş iyi etmişsin araba pırıl pırıl görünüyor güle güle kullan......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR