Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 300,186
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

gunaydın arkadaslar bende dun zibarta arabaya altın bakım ıslemıne basladık dun kople altı ozel zıftle kaplandı omur boyu paslanmaya garantılı kapı ıclerı vekaput bagazda ozel mumla kaplandı oda omur boyu garantılı pazartesıde ic ve dıs temızlık ısı kaldı totalde 890 tl tuttu bu ıslem hersene goturdugundede 300 tl verıyorsun yenılıyorlar bılgınıze

Etiketler

bak bu güzel bilgi Cem saol kardeşim... bizde düşünebiliriz yeri geldiğinde.......

Kürşatcım hayırlı uğurlu olsun, siteye pek giremiyorum, yeni haberim oldu ,maşallah sen bunla neler,neler yaparsın şimdi maşallah .

cemtascioglu' Alıntı:
abi yapacak bır sey yok kursatta yazmıs arb yazı yazıcam bu adamla konustum bildigin karı gibi kıvırıyor

Cem geçmiş olsun, üzüldüm ,tüm arkadaşların dediği gibi lütfen bu işin peşini bırakma hatta bizlerin yapabileceği ne olabilirse yaz belki ona yaptırım uygulatabilecek ,birileri çıkar.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Kürşatcım hayırlı uğurlu olsun, siteye pek giremiyorum, yeni haberim oldu ,maşallah sen bunla neler,neler yaparsın şimdi maşallah .

saolasin Orhan abi

Kürşad VX80 cidden çok güzel görünüyor, sanırım artık hayaline ulaştın
Allah nazarlardan kem gözlerden saklasın....
Allah olmayanlarada versin ;D

BOSCH' Alıntı:
Kürşad VX80 cidden çok güzel görünüyor, sanırım artık hayaline ulaştın
Allah nazarlardan kem gözlerden saklasın....
Allah olmayanlarada versin ;D

Saol abi aminn

yrn kaçta buluşuyoduk ya ???

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Cem geçmiş olsun, üzüldüm ,tüm arkadaşların dediği gibi lütfen bu işin peşini bırakma hatta bizlerin yapabileceği ne olabilirse yaz belki ona yaptırım uygulatabilecek ,birileri çıkar.

orhan abı elımızden geldıgını yapıcaz bakarım ama benım daha ısım olmaz o adamla ayrıca tesekkur ederım abı

görelım su toyotayı ya cok merak edıyorum ;D

bu arada eurovision hakında tahminleri beklıyorum sarkılar suana kadar cok kötü bakalım kım kazanıcak bu sene