Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 300,039
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

gunaydın arkadaslar bende dun zibarta arabaya altın bakım ıslemıne basladık dun kople altı ozel zıftle kaplandı omur boyu paslanmaya garantılı kapı ıclerı vekaput bagazda ozel mumla kaplandı oda omur boyu garantılı pazartesıde ic ve dıs temızlık ısı kaldı totalde 890 tl tuttu bu ıslem hersene goturdugundede 300 tl verıyorsun yenılıyorlar bılgınıze

Etiketler

Kürşatcım hayırlı uğurlu olsun, siteye pek giremiyorum, yeni haberim oldu ,maşallah sen bunla neler,neler yaparsın şimdi maşallah .

cemtascioglu' Alıntı:
abi yapacak bır sey yok kursatta yazmıs arb yazı yazıcam bu adamla konustum bildigin karı gibi kıvırıyor

Cem geçmiş olsun, üzüldüm ,tüm arkadaşların dediği gibi lütfen bu işin peşini bırakma hatta bizlerin yapabileceği ne olabilirse yaz belki ona yaptırım uygulatabilecek ,birileri çıkar.

Kürşad VX80 cidden çok güzel görünüyor, sanırım artık hayaline ulaştın ;)
Allah nazarlardan kem gözlerden saklasın....
Allah olmayanlarada versin ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Cem geçmiş olsun, üzüldüm ,tüm arkadaşların dediği gibi lütfen bu işin peşini bırakma hatta bizlerin yapabileceği ne olabilirse yaz belki ona yaptırım uygulatabilecek ,birileri çıkar.

orhan abı elımızden geldıgını yapıcaz bakarım ama benım daha ısım olmaz o adamla ayrıca tesekkur ederım abı

Tempus' Alıntı:
yarin varmi bisiler arac deneme filan ;D
[/ote]

abı yarın at çiftgigine gidiyoruz ayrıca ordanda ormana dalıcaz hanımları atcıftlıgınde bırakıp 2.3 saat ormanda oynasıcaz saat sabah 10 da bulusup kahvaltı ve aktıvıteye devam bulent abı sana soylıycektı daha dogrusu sıteye yazıcaktı vaktı olmadı demekkı ıyı oldu sordun sabah 10 da bulusucaz ayarla gelırsen kendını kavacıkta bulusuruz tahmınımce

cemtascioglu' Alıntı:
Tempus' Alıntı:
yarin varmi bisiler arac deneme filan ;D
[/ote]

abı yarın at çiftgigine gidiyoruz ayrıca ordanda ormana dalıcaz hanımları atcıftlıgınde bırakıp 2.3 saat ormanda oynasıcaz saat sabah 10 da bulusup kahvaltı ve aktıvıteye devam bulent abı sana soylıycektı daha dogrusu sıteye yazıcaktı vaktı olmadı demekkı ıyı oldu sordun sabah 10 da bulusucaz ayarla gelırsen kendını kavacıkta bulusuruz tahmınımce

tamamdir, ben bulent abiye ugrarim diyordum ugrayamadim, sabah 9,30 da filan telefonla ararim ben sizi nereye geleyim diye arabalari bir deneyelim :smiley:

görelım su toyotayı ya cok merak edıyorum ;D

bu arada eurovision hakında tahminleri beklıyorum sarkılar suana kadar cok kötü bakalım kım kazanıcak bu sene

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR